Poradíte mi pls nejaká dobré dvd kde sú pesničky ,rozprávky alebo niečo náučné pre najmenšie deti (cca 2 roky) Máme Spievankovo,Fiha tralala (len to len časť (to potrebujem celé) a rozprávky macko uško,Bambuľka a pod. Ďakujem
Moja dcerka fici okrem spominanych este na Cvicime s Misou, Otecko sa mi nepaci a Masa a medved...aj ked na Bambulku sa nic nechyta🙂 odkukala z nej to dobre aj zle😀
uki, pingu, postar pat, kravicka conie, finley, vlaciky chukington
my sme ficali na krtkovi aj 50 x za den 😀 inac postar Pat, kocurik Jessy ( krasna naucna rozpravocka ), ovecka Timmy, Cars, Smolkovia, Tom a Jerry ale to su uz pre vacsie decka, strasne zhanam rozpravku este ked som ja bola mala vola sa niak Pingi Pingi ci ako 😀 rodinka tucniacikov 😀 pamata si to niekto????
@majakuca ano ano 😀 toto su uzasne krasne rozpravky 😀 dakujem pekne, a tusim podla nazvu pingu, ze to pisala o tom aj kvetinka211
@elefanto Mickey Mouse klubík, Maša a medveď, Pat a Mat, Tom a Jerry, Lolek a Bolek, Počkaj zajac, Krtko, Maťko a Kubko, Kremienok a chocholúšik
Igloo-gloo-gloo
autíčko Finley
auticko finley mame tiez, aj no pockaj zajac, aj lolek a bolek a este sa nam paci opicka George co chodi na minimaxe, to je tiez pekna naucna rozpravka pre deticky
Pustam z HD, ale stiahla som z internetu cez torrenty
@elefanto aj si prisla na to, kde sa da zohnat dvd macko usko - lebo ja ho zohanam uz dlho, ale ho nikde nemaju. vdaka 🙂
na uloz.to je ich kopec ale chcela som všetky diely v jednom 🙂 a iné som nezohnala
@elefanto hmmm a nestačí? taký drobec by nemal byť pred telkou dlhšie ako pol hodiny denne...ale teda aby som nebola za zlú, že neporadím, tak Krtko, Dora the Explorer, Macko Pooh... ?