Dvd pre najmenšie deti

elefanto
30. jún 2013

Poradíte mi pls nejaká dobré dvd kde sú pesničky ,rozprávky alebo niečo náučné pre najmenšie deti (cca 2 roky) Máme Spievankovo,Fiha tralala (len to len časť (to potrebujem celé) a rozprávky macko uško,Bambuľka a pod. Ďakujem

sissy27
30. jún 2013

@elefanto hmmm a nestačí? taký drobec by nemal byť pred telkou dlhšie ako pol hodiny denne...ale teda aby som nebola za zlú, že neporadím, tak Krtko, Dora the Explorer, Macko Pooh... ?

dolijalu
30. jún 2013

Moja dcerka fici okrem spominanych este na Cvicime s Misou, Otecko sa mi nepaci a Masa a medved...aj ked na Bambulku sa nic nechyta🙂 odkukala z nej to dobre aj zle😀

elefanto
autor
30. jún 2013

@sissy27 jasan že nie dlho len pre spestrenie a zmenu 🙂 Spievankovo sa mi páči, tam sa aj čo to naučí dieťa

kvetinka211
30. jún 2013

uki, pingu, postar pat, kravicka conie, finley, vlaciky chukington

charllotte
30. jún 2013

my sme ficali na krtkovi aj 50 x za den 😀 inac postar Pat, kocurik Jessy ( krasna naucna rozpravocka ), ovecka Timmy, Cars, Smolkovia, Tom a Jerry ale to su uz pre vacsie decka, strasne zhanam rozpravku este ked som ja bola mala vola sa niak Pingi Pingi ci ako 😀 rodinka tucniacikov 😀 pamata si to niekto????

charllotte
30. jún 2013

@majakuca ano ano 😀 toto su uzasne krasne rozpravky 😀 dakujem pekne, a tusim podla nazvu pingu, ze to pisala o tom aj kvetinka211

majakuca
30. jún 2013

@elefanto Mickey Mouse klubík, Maša a medveď, Pat a Mat, Tom a Jerry, Lolek a Bolek, Počkaj zajac, Krtko, Maťko a Kubko, Kremienok a chocholúšik
Igloo-gloo-gloo

https://www.youtube.com/watch?v=Vv9go6Yu-Yk

autíčko Finley

https://www.youtube.com/watch?v=PbpUMhf3e0w
charllotte
30. jún 2013

auticko finley mame tiez, aj no pockaj zajac, aj lolek a bolek a este sa nam paci opicka George co chodi na minimaxe, to je tiez pekna naucna rozpravka pre deticky

dendy1
30. jún 2013

@dolijalu ahoj, tieto: Otecko sa mi nepáči a Máša a medveď máš ako DVD, alebo púšťate priamo z PC ? Potrebovala by som nový "materiál" do auta na cestu na dovolenku.

dolijalu
30. jún 2013

Pustam z HD, ale stiahla som z internetu cez torrenty

dolijalu
30. jún 2013

@dendy1
Pustam z HD, ale stiahla som z internetu cez torrenty

konwalinka22
14. dec 2013

@elefanto aj si prisla na to, kde sa da zohnat dvd macko usko - lebo ja ho zohanam uz dlho, ale ho nikde nemaju. vdaka 🙂

elefanto
autor
19. dec 2013

na uloz.to je ich kopec ale chcela som všetky diely v jednom 🙂 a iné som nezohnala