Doplnky do detskej kuchynky

31. okt 2024

Prosím nejaké typy na kvalitné a osvedčené doplnky do kuchynky? Akékoľvek. Overené značky? Drevené alebo plastové?
Vďaka

michaella24
31. okt 2024

Z drevených si pozri Lidl, majú pekný výber, aj keď často vypredané, my máme základ zo Zara Home aj s kuchynkou. Oni majú nádherné hračky. Alebo Little Dutch, tam som darovala kaviarničku už dávnejšie a je to veľmi krásne doteraz. Dnes mi akurát z Lidl dorazil hriankovač a sushi set. Je to veľmi milé. Máme pizzu od Melissa & Dough, už asi aj dva roky a je na nej vidno, že je veľmi obľúbená a používaná. Drevený hamburger máme z Aliexpress a úplne v pohode kvalitovo, tiež. Treba si popozerať, že čo sa ti páči. Ja mám teda syna, ale čo sa mu ešte veľmi páči v rámci kuchynky, tak hrať sa na donášku jedla. Tak sme mu v Dráčiku kúpili elektronický terminál na platbu kartou. Aj to pípne, keď sa priloží karta. Je to super.

autor
31. okt 2024

@michaella24 Ďakujem veľmi pekne. V zare by mi ani nenapadlo pozrieť. Inak tie sety kaviareň určite budú mať úspech.

michaella24
31. okt 2024

Určite, treba popozerať. Zara Home síce vie riadne prestreliť ceny... Ale má nádherné veci, je fakt, že neviem aké sú teraz v ponuke, nepozerala som sa. Ale odtiaľ máme aj kuchynku s chladničkou (staršia kolekcia) a už dva roky u nás fičí. Brala som odtiaľ aj balíček potravín. Teraz som skúsila ten Lidl. Drevené hračky sú veľmi vďačné. Malý sa s tým veľmi rád hrá. A napríklad má ešte z IKEA také mini plastové poháriky. Alebo mi ešte robieva cestoviny z Play doh na tanierik 😂

janetinka27
31. okt 2024

Ahoj,aj v draciku mavaju drevenu sadu potravin, ovocia a zeleniny. K ovociu a zelenine mas aj drevenu dosku a dreveny noz a mozes ich prekrojit napoly - drzia na suchy zips

mamina7070
31. okt 2024

aj v ikea napr piza
https://www.ikea.com/sk/sk/p/duktig-24-dielna-s...
kolaciky
https://www.ikea.com/sk/sk/p/duktig-kolaciky-su...
zeleninovy kos tam kupis nakupny kosik s obsahom aj naradie do kuchynky riadik, pohariky atd

autor
31. okt 2024

To sú perfektné nápady! Ďakujem pekne.
Kľudne keby ešte niekto niečo tak popozerám
To bude veľmi ťažký výber