Ahojte. Chcel by som postaviť malému domcek so smyklavkou. Chcem normálny zatvorený domcek so strechou oknamy ... atd. Nemá niekto nahodou návod alebo fotky co doma ste postavily? Všetky rady napady pomozu.
Dakujeme
na jeden bok ešte príde šmyklavka
Odkiaľ je ten domček?
@tibor10 takto to vyzera dnu ma tam lavicku a stol
@zlte_kuriatko krásne len ja by som chcel na nozkach aby tam bola aj smyklavka
www.bppshop.sk, domcek Toby, stal 471€ + treba kupit nater + sindel na strechu, ten stal este cca 20€, cize okolo 500€ dokopy. Manzel to tiez pocital, zbytkove drevo nemame, tak ked si to zratal vyslo by to rovnako. Takto len zmontuje a nalakuje. Este smyklavka stala 43€. No a pod domcek šuchneme pieskovisko co uz mame, aspon do neho nebude prsat. Myslim, ze toto bol najlacnejsi domcek co som nasla 🙂
@tibor10 pridam sa k prispevku vyssie. ☺ my sme mali zbytkove drevo..takze domcek bol v podstate zadarmo kupovali sme len strechu farbu a nejake drobnosti.. ale tiez mm povedal,ze ak by mal kupovat drevo tak radsej kupit asi hotovy....ze sa to moc neoplati.
Este som chcela,ze dcera jedinacik a samu ju to tam nebavi..takze to sluzi ako uschovna hraciek. 😀 no mozno u vas to bude inak. 😉
@darina85 To je nádhera 🙂 Skúsim manžela tiež presvedčiť, aby postavil taký domček. Len neviem, či sa tam potom nepresťahuje:D
Máme tento domček kúpený, ale je odložený v garáži, manžel ho bude stavať na jar 🙂