Maminky, chceme s mužom deťom vyrobiť svojpomocne detské ihrisko, máte nejaké nápady, aký spotrebný materiál sa dá doma využiť na zábavku pre deti? Máme v pláne domček so šúchalou a hojdačkami. Tiež ma napadlo so starých pneumatík urobiť preliezku. Máte ešte nejaké nápady, s čím sa deti vedia dobre prehrať? Vek cca 3-5rokov. Ďakujem
@vladik66 Urcite pieskovisko... ak mate obavu ze tam budu chodit macky alebo zvierata, tak vyrobte poklop na zatvaranie.
@andreatytler ano pieskovisko tiež, malo by byť pod domcekom 🙂
a my sme kupili piesok v hornbachu, maju tam napisane, ze ma daco odpudzujuce macky. Ale pre istotu zatvarame - to je spravene z vodeodolnej preglejky a sklapa sa to a je z toho lavicka, akurat teda vnutri je to vzdy mokre
@vladik66 Ja ked som bola dieta som tiez velmi rada kreslila kriedami na cestu, ale rozculovalo ma to ked bol povrch plny spar a hrbolaty... My urcite urobime nejaku vacsiu hladku betonovu plochu alebo kriedovu tabulu na plot.
@andreatytler to je super napad👌 hned som to aj pozerala na nete, keďže my ho budeme mat v záhrade a blízko je iba jedna stena za garazou, nasla som nalepovacie tabule na kreslenie 🙂 ďakujem za tip ❤
taketo ihrisko maju moje deti, je to naozaj skvely sposob ako deti zabavit. Lenže my sme ho nevyrabali, kupili sme ho na garden life
Ahoj my teraz riesime ihrisko na zahradu a na pintereste je vela skvelych napadov.