Detský vláčik na batérie

dagmarka12345
21. nov 2014

Vedel by mi niekto poradiť nejaký kvalitný detský vláčik na batérie? Tak aby ho vedelo poskladať 4 ročné dieťa a najlepšie aby mal vagóniky prázdne a dalo by sa v nich niečo voziť :D Nemôžem nikde zohnať :(

tehulka2011
21. nov 2014

lego duplo

veronkam88
21. nov 2014

duplo odporúčam kúpila som ho 3 ročnému synovcovi, dlho pri tom dokáže sedieť 😉 a da sa tomu dokúpiť veľa doplnkov

lalinko2010
21. nov 2014

ja som drobcovi kúpila v lidli detský vláčik, na baterka, vlastne to bola vlaková stanica a drobec sa super zahrá, lebo koľajnice sa dajú všelijako skladať a vláčik je na baterky a teraz sme kúpili ešte cestnú dráhu, tiež je drevaná ale autíčka, električka sú kovové. je to super a za dobrú cenu, ale odporúčam aj LEGO DUPLO, hocijaké, či vláčik, či autíčka..len si vybrať.
tak som riešila že syn nech si vyberie, viem potom to nie je také prekvapenie, ale to vyberanie je úžasné...

vikyhora
6. feb 2015

ja urcite odporucam dreveny vlacik, uz aj tu sa daju kupit lokomotivy na baterku, nas maly si krasne postavy, prestavy kolajnice ako chce, je to fakt super a velmi jednoduche, nemenila by som za ziadnu plastovu zeleznicku, mozno ked bude skolak. teraz sme este dokupili elektronicke zavory, uple autenticky zvuk, blikaju svetla, zavory sa ale sklapaju mechanicky, co je trosku skoda. tu je stranka, kde su za dobru cenu kvlitne krasne vlacikodrahy. kolaje aj vlaciky sedia aj na znacku Tesco, ktore su lacnejsie. http://www.originalnehracky.sk