Ahojte mamičky. Zaujímalo by ma či sa oplatí malej kúpiť detský stan do izbičky napr. ten na foto (aby ste si to vedeli predstaviť). Videla som už pár fotiek s detskými izbami kde deti mali podobný stan, neviem ale či sa v ňom bude hrať...zaujímali by ma vaše názory, prípadne skúsenosti ak ste deťom kúpili stan- či sa to oplatilo alebo len stojí v izbe a zavadzá... Snáď som to napísala zrozumitelne 😀 😀 . Ďakujem.
Pozri môj album🙂 Nám sa oplatilo, hral sa, teraz už má síce 2 roky a 2 mes a ked sa povie ide sa kúpať alebo spať , tak donho skace s rozbehom , akože sa ide schovat 🙂
My sme ako deti ziadna stan nemali. Stacil nam jedalensky stol a par diek a ako sme sa vyhrali... Preboha, podporujete detsku tvorivast a fantaziu mamicky!!!! Radsej jej kup stavebnicu, aj ked je dievca. Bude to pre nu znamenat pre dalsi zivot viac ako nejaky ruzovkasty stan. Alebo si s nou postav tan stan zo stola sama a hodinu sa s nou v nom hraj 🙂 Raz sa Ti ta hodina vrati ako neuveritelne dobre prezita.
my mame a hrajeme sa schovavame sa v nom
@dandas my mame aj tunel, nema ich stale rozlozene, ale ked ma tak sa hraje.. mame taky auticovy ako na obrazku a potom este taky indiansky s vetranim po na troch stranach a v lete je super, ma tien a nie je tam dusno..
@dandas aj my mame. Je to super. Mame donho aj gulicky, sice tie som musela zredukovat, lebo potom som nic ine nerobila, len zbierala gulicky 🙂. Inak, ja to detom obcas schovam a za mesiac znova vytiahnem. Mame to na striedacku s kocikmi, lebo taku velku izbu zase nemaju. Teraz dokonca nemaju vytiahnute ani jedno 🙂
A u nasich maju dva s tunelom a aj s tymi sa hravaju. Deti maju podla mna radi nieco, co je prisposobene na ich vysku a podoba sa to domceku 🙂
@dandas Ahoj, ja som stan nekupovala, ale dostali sme ho, tak sme ho synovi v izbičke postavili, hráva sa tam málo, ale napriek tomu som rada, že ho máme, lebo máme strááášne veľa plyšákov, no a tie mávame uložené práve v tom stane. Takže upratovanie mám za chvíľku, "tvrdé" hračky nahádžem do veľkej plastovej truhlice a "mäkké" do stanu. 🙂
áno súhlasím. Tiež si myslím že majú radi malý domček prispôsobený na ich výšku. Bola som s malou v Materskom centre a tam ma napadlo kúpiť ten stan, lebo sa jej tam veľmi páčil. Len sa neviem rozhodnúť či to nie je len zbytočné obklopovanie sa vecami...predsa keď to nemá v Materkom centre je to super ale keď to bude doma...no ktovie...ale zase prečo jej nespraviť radosť...ako písala jedna mamina vyššie nie je to zase veľká položka...a máme aj dvor takže sa využije aj tam
Ahojte, my sme tiež kúpili takýto stan pre malého. A pre neho sa to stala posteľ číslo dva 🙂 koľkokrát sme prišli a on uložený v stane si pochrapkával 🙂 ale to sme mu zrušili. Teraz je hlavne využívaný keď mu prídu kamoši a ja im vytiahnem spacáky, dám im misky s chrumkami, nahádžem im všetky vankúše a capming sa môže začať 🙂
moja dcera (takmer 2 roky) ho tiez ma a nelutujem. kedze izbu ma na poschodi a vacsinu casu travime spolu dole v kuchyni a obyvacke, ma svoj maly kutik, svoje sukromie kam sa moze schovat. je to taka jej mala izbicka🙂 casto v tom stane sedime spolu, tam si citame, staviame lego alebo len tak vylihujeme🙂
stan je super ak sa teda do izby zmestí.Marek sa v nom vyhral skoro do 6 rokov v lete sme ho mavali na zahradke a v zime dnu-takže ja odporúčam
Ďakujem všetky maminky za všetky rady a postrehy 🙂
my sme kupili bol rozlozeny v izbe hrala sa v nom a asi 3 mesiace v nom aj spala, nevedeli sme ju odhovorit, v lete sme ho nosili na kupalisko...vyuzili sme ho velmi 😀
@ursulienka1 ďakujem za info. Mame obidve Sofinku tak snáď sa aj našej bude páčiť stan 😀
@dandas ahoj, my stan mame ale ho priebezne aj skladame... mame 2 deti a oni maju take obdobia kedy sa tam chcu hrat a potom kedy si ho ani nevsimnu a len zavadzia...
moje deti maju 6 a 2 roky... my sme ho mali teraz uz skoro rok zlozeny, malinka ale dostala knizku o stanovackach, trampovani a ako prezit v prirode😉 hned chcela samozrejme stanovat - tak som im stan znovu rozlozila - asi mesiac sa konalo u nas vsetko v stane - dostali lampicky, zatemnili si izbu a hrali sa tam, mala si tam kreslila, citala etc. ...
potom ju to preslo a teraz je stan opaet zlozeny😉
v kazdom pripade hlavne ked sa deti chcu hrat s gulickami a podobne , ti ten stan pomoze ten bordel udrzat na jednom mieste, a ked maju deti obdobia ze sa chcu schovavat ( bud len starsie kecat spolu a mat sukromie, alebo tu tuzbu vyvola nejaka knizka ci film ) tak rozlozis a mas... tieto stany su lahko skladovatelne, takze podla mna je to lepsia hracka ako mnoho inych😉 aj ked len priebezna😀
Nas ma stan u svokrovcov (k nam sa nezmesti). A maly ho zboznuje. Jedna z najlepsich hraciek. Chcela som povodne kupit domcek, ale stan za 14 eur je lepsia investicia. 😉
@dandas nooooooooo nasa sofinka ma len 5 mesiacov, ale strasia sarinka...to ona nocovala v stane...oblozila si dekami a vankusmi...ale uz ma 11 rokov....no urcite aj sofinke kupime stan...je to super vec...
My máme stan, Natka ho dostala teraz na narodky, ale nejako specialne sa s nim nehrala, ani sa tam nechodila schovavat, tak som ho po tyzdni zbalila a odlozila.... Vytiahnem ho neskor, mozno ju zacne bavit .... Cize u nas sa neosvedcil....
@dandas kráááááááásne ...uz len vacsiu izbu a bude aj postel 🙂
@dandas ahoj, tak my mame stan a je obdobie, kedy sa v nom velmi hraju a potom zase ani nie, a potom ho zlozim a po case zase vytiahneme a postavime a zas je on velky zaujem...ale my mame aj domcek z krabice co sme si vyrobili a ten je veru na roztrahnie, veeelmi oblubeny...podla mna deti potrebuju nejake miesto, kde sa mozu "zasit" 🙂
my máme.... vyzerá to tam pekne.... ale po prvotnej euforii, tam vlezie len zriedkavo... detičky skrátka zbožnuju to, čo nevlastnia a uplne najviac to, čo práve používa niekto iný.......ved to poznáme. Ale kludne kup, ved to nie je velka položka a v lete mozes dat aj na dvor... 🙂