Detský stan Busa - Ikea

macus66
19. jan 2016

Ahojte, aku mate skusenost s tymto stanom (vid. priloha). V Ikei ten stan stoji rovno, ale mna zaujima aky je ked sa dlhsie pouziva. Stale stoji tak stabilne? Podla SOI bol v r. 2011 stiahnuty z predaja, lebo vystuze sa prerezavali cez latku a hrozilo poranenie dietata. Ale neviem ci mozem nasim vietnaskym priatelom verit, ze teraz to uz bude OK 😉 Dakujem za prispevky. 🙂

macus66
autor
20. jan 2016

nikto nijaku skusenost? no, asi si to kupim a o skusenost sa podelim sama 😀 😀

svetlanab
7. feb 2016

Ja sa ho prave chystam kupit a nadabila som na tie informacie ze ho stiahli v ro 2011 z predaja. Ako sa Ti osvedcil Mucus66 ak sa mozem opytat ?

macus66
autor
3. aug 2016

@svetlanab Ahoj, az teraz som si nasla tvoj koment. No nakoniec som ho kupila a rohy su uz ovalne, takze nebezpecie nehrozi, len mi nedrzi tak krasne ako na obrazku. Jedna strana je trosku neforemnejsia. Ale mozno som len nadabila na krivsi stan, ale za tych par € to stalo za to. Ale nepouzivam ho na tej modrej suchotavej strane, ale na tej bocnej zelenej bez "okienok". Maly ma v nej nahadzane gulicky. Takze zaver odporucam 🙂

svetlanab
4. aug 2016

@macus66 dakujem. Jaha aj my sme ho kupili a je to dobry stan. Najviac sa osvedcil u nas tunel aj ako samostatny prvok. Aj ja ho uz teraz odporucam. 😀😘 majte sa krasne.

rinora441
5. okt 2016

Kupim surne ;)