Detský šijací stroj

1mina
12. sep 2022

Ahojte, dcerka si uz dlho zela detsky sijaci stroj, tento rok by som jej ho chcela kupit pod stromcek, bude mat vtedy 4 a pol roka 🙂 nemate niekto pre male dievcatka neviets poradit ? Ani nie uplne profi samozrejme ked neviem ako ju to bude naozaj bavit (teraz si len s mojou maminou obcas cosi prešíva na jej stroji) ale aby to zas nebola iba plastova hracka ktora realne nic nerobi iba akoze 🙂

katuska93
12. sep 2022

Čo ja viem zo skupín o šití, tie detské sú o ničom a skôr odradia, než zaujmú. Takze určite ozajstný, buď z tých obyčajnejších, lacnejších, alebo potom aj kľudne z druhej ruky. Akurát jej k tomu kúp chránič na prsty, nech sa neporaní 🙂

viestta
12. sep 2022

Nekupuj tie plastové tintitka na hranie. Napríklad toto je stroj na normálne šitie. Kúp jej niečo podobne
https://www.sijacie-stroje-patchwork.sk/lucznik...

oslo1
12. sep 2022

Kup jej nizsie triedu normalnych sijacich strojov.
Janome Mali nejake detskw, hello kitty, ale bol iba zakladny, a predtazeny.

kacena4
12. sep 2022

detsky nie, nesije, max 1 vrstvu. radsej klasicky ak do toho chcete investovat ale 4r. dieta sa mi zda male na sijaci stroj

1mina
autor
12. sep 2022

@kacena4 no vsak rpeto som chcela hrackarsky len neviem ci aj nieco akoze robia aspon troska...ona o nom basni uz od minulych vianoc, to som jej ho este nekupovala lebo bola ozaj mala, teraz som chcela taky nejaky akoze no uvidime

lubina
12. sep 2022

@1mina dcerka tiez velmi chcela sijaci stroj lebo mna videla obcas nieco sit. Bola prvacka na zakladnej skole. Kupila som jej taky detsky, ale bolo to o nicom. Pouzila ho par krat a prestalo ju to bavit, kedze velkost nebola ako ta moja a aj nedali sa na tom presitvat hrubsie latky. Prestalo ju to bavit raz-dva....preto, ak mozem poradit, nekupovat detske stroje, skor odradia. Myslim si tiez, ze 4 a pol rocnej staci, ak si cosi obcas presije s babkou. Po case sa uvidi, ci ju to ozaj bavi, alebo je to len taka detska zvedavost. Kupovat ozajstny sijaci stroj pre 4a pol rocnu nema este podla mna zmysel, su to skor vyhodene peniaze. Ale tie detske sijacie stroje to su tiez vyhodene peniaze, u nas to ostalo stat na policke a odtial sa to presunulo do krabice a zabudlo sa na to velmi rychlo.

liloastitch
12. sep 2022

Môj 4 ročný má presne ten čo dala hore viessta. Baví ho,nie je to nejaké luxus terno, ale niečo pošije. Pre dieťa akurát.