-neviem, aky to ma presne nazov 🙂 ...urcite je vas vela, ktorych deti to pouzivaju. chcela by som kupit dcere, ale neviem, ci je vobec potrebne ho vyberat podla nejakych kriterii alebo su vsetky, ktore trh ponuka dobre... poradite?
Monča jazdila na bicykli s pomocnými.. často, do škôlky.. potom sa mi podarilo lacnejšie kúpiť bezpedálový bicykel, jazdila na nom ani nie mesiac a potom za 15 minút začala jazdiť na bicykli bez pomocných.. 😕 😅 takže odporúčam začať s bezpedálovým 😉
Práve dnes som na tom aj ja videla asi2,5 ročného chlapčeka a myslela som ze hned prebehnem MK ze co kto na to 🙂 Tak prosím sem s info 😎
ja som volila skor nieco " z lacnejsich kategorii" odrazadlo TOO-TOO 12" zacal postupne ze len sadol zosadol postal maly ma 2r,8m a pekne sa vie odrazit a dvihnut nohy a drzat rovnovahu toto sa zomlelo uz hrozne rychlo u nas behom mesiaca...... takze jezisko donesie uz normalny bicyklik ...
Synovi sme v dvoch rokoch kupili odrazadlo aj bicykel s pomocnymi kolieskami. Na odrazadle mu to islo skvele, este teraz ho pouziva velmi rad, na bicykli jazdil tak, ze sedel na zadnom sedadle a my sme ho museli tahat na snurke, inak sa ani neposadil na neho. Pred tyzdnom - ma uz tri roky konecne nasadol na bicykel normalne a naucili sme ho tocit pedalmi a uz mu to aj ide, s pomocnymi kolieskami samozrejme. Urcite pre mensie deti by som volila odrazadlo, a az neskor bicykel. Ale zalezi to na sikovnosti a chuti dietata.
na odrazadle ci skor bicykli bez pedalov dokazu slapat 1,5 rocne deti. ja mam syna strachopuda a odrazadlo dostal k druhym narodeninam. za tri dni na nom jazdil akoby sa na nom narodil. mame puky stredne s brzdou. vyrobcou je vela. treba hlavne brat do uvahy vysku rozkroku dietata aby dociahlo na zem. ostatne je uz na vkuse rodica. brzdu velmi nevyuziju v tomto veku lebo ju nevedia ovladat.
no ja som kupila dcerke najprv male odrazadlo, potom vacsie odrazadlo a teraz najradsej jazdi na trojkolke s retazou na zadny pohon naucila sa na nej pedalovat za jeden den teraz ma 2 roky a 10 mesiacov za rok kupime normalny bicykel s pomocnymi kolieskami a s pedalmi ked uz vie pedalovat tento rok nech vyuzije este trojkolku
Mala zacala na 10-ke kettler odrazadle ked nemala ani 1,5 roka ako 2,5 rocna dostala kettler 12-ku odrazadlo a ako presne 4 rocna puky bicykel - sadla a isla, pomocne koliecka jej neboli treba.
Ako pise @katy1979 - brzda je na nic, stojan tiez, hlavne ti uplny krpci to nevedia ovladat. Brzdia nohami, Saska tak dodnes dobrzduje na bicykli 😝
@andrejka1974 - podla mna ak dcerka vie na odrazadle, tie pomocne kolieska ani nemontujte, bola by to skoda, ona sadne a pojde, nebude sa bat, vie ako na to, my sme ostali stat s otvorenymi ustami, sadla a isla ako keby cely zivot nerobila nic ineho.
Presne tam sa idem zajtra pozrieť. Dúfam že si už konečne vyberieme!! 😅😀
@lenny_h ahoj, akurat riešim presne ten isty problem, čo kupit malemu aby to aspon trošku využil....dufam že baby poradia. ake stare dieta maš ty?