Detský domček v byte na terase

alex2019
9. jan 2021

Ahojte,
chcela by som sa spytat, ci niekto mate taky domcek na hranie pre dieta na terase v byte (a idealne na vyssom poschodi). Byvame na 11 poschodi a dost tu fuka, tak sa bojim, aby ho neodfuklo, to by bola fakt katastrofa, keby to letelo dole dakam na dvor. Su nejake ktore su stabilne a teda vhodne na taketo miesto? Mne sa pacia tie Smoby domceky, len prene u nich by som sa obavala ako to dopadne.. Synovi (bude mat 2 roky) sa velmi paci vzdy ked sme v nejakom hoteli/restauracii kde to maju plus chcela by som, aby na tej terase daco mal, co by ho zabavilo, lebo teraz tam okrem hry s loptou a v lete bazenika ozaj nie je velmi co robit.. Pripadne aj ak mate nejaky tip na nieco ine co sa vam na terase osvedcilo. Dakujem za rady.

sapetka
9. jan 2021

@alex2019 my mame ten Smoby domcek. Ale vo vnutri. Ja som ho uz velakrat chcela dat na terasu ale muz je proti. Tak ho mame v obyvacke🙈

antoniatonka
9. jan 2021

skor by som sa bala, ze nan vylezie a spadne cez zabradlie

alex2019
autor
9. jan 2021

@antoniatonka tak samozrejme by ten domcek bol dalej od zabradlia... hoci z toho zabradlia som aj ja trochu na nervy, rada by som tam natiahla do vysky nejaku siet alebo cosi, zatial neviem, ale tak priatel tvrdi, ze ved aj susedia maju deti a evidentne to ziadne este nenapadlo preliezat tak mozno to len prehanam, ale zase myslim si, ze lepsie byt prilis opatrny ako malo...