Detské elektrické motorky/štvorkolky

27. júl 2024

Ahojte poprosim vas skusenosti s detskymi elektrickymi motorkami alebo stvorkolkami. Co som pozerala tak je doba nabijania 6-8 hodin a jazda len 1-2 hodiny. Stacilo to vasim detom? Na co si dat pri kupe pozor? Vopred dakujem pekne

lenuska9999
27. júl 2024

Počítaj s tým, že postupne sa bude tá doba jazdy skracovať, keď bude batéria staršia. A tie baterky tiež nevydržia neviem ako dlho. My máme jedno elektrické auto a jednu elektrickú motorku a skoro kazdy rok kupujeme nové batérie, lebo tá ich životnosť nie je boh vie aká. A kupujeme stále po 2 kusy, ked ideme na dlhzsie vonku, máme so sebou náhradnú nabitú batériu , aby sme s tým aj došli domov. Ale deti to inak strašne baví a majú z toho veľkú radosť.

kate_cs
27. júl 2024

Za mňa strašná hlúposť. Dieťa nerozvíja motoriku, ani sa neunaví (čo je u mňa základný cieľ keď s nimi idem von) a ešte je to aj drahé, zavadzia to a časom to je len haraburda, ktorú obchádzaš.
Moji chlapci dostali od babky auto, postupne sa batéria a jej výdrž znižuje, nevládze poriadne do kopca a nechávať to nabíjať celu noc niekde bez dozoru nebolo pre mňa ok. Za mňa zbytočnosť, ale áno, deti to na začiatku bavilo. Teraz sem tam do neho sadnú, ale určite sa viac zabavia s bicyklom, šlapacím traktorom či odrážadlom.

katica06
27. júl 2024

@kate_cs súhlasím, dcére zadovážil dedko štvorkolku, a bavilo ju to pár týždňov, a to šaškovanie s baterkami. Za mňa nie. Bývame na kopci, ani nie úplne hore. Zišli sme dolu a naspäť sa už riadne nedalo. Odrážadlo sa nám osvedčilo viac.