Detská trampolína

lara45
27. máj 2022

Dobrý deň.Mala bude mať rok a tak, sme uvažovali, že jej kúpime trampolínu.Kedže v susedstve maju deti trampolínu ta naša by v nej bola cely deň.Nie neskáče len v nej sedí a leží.Poraďte mi nejaku mini trampolínu aby sa podobala tej klasickej pre väčšie deti za normálnu cenu prípadne ,ak máte niekto na predaj okr.Vranov nad topľou nebránim sa ani kúpe od ruky.😊Ďakujem

saxana000
27. máj 2022

Pozri decathlon

myela
27. máj 2022

@lara45 my sme kupovali tuto, pozri napr takuto https://premiosport.sk/detska-skakacia-trampoli...

lara45
autor
27. máj 2022

@myela Ďakujem a spokojní ste s ňou? Koľko deti sa tam realne zmestí.Píše tam 35kg ale no deťom nerozkážem aj keby som chcela.Takže či je naozaj kvalitná.

fiafia
27. máj 2022

@lara45 nech sa na mňa hnevá kto chce ale trampolínu ročnému dieťaťu žiadnu. Keď už to musí byť dačo také tak skákací hrad teraz má Tesco a býva aj v Lidli. Tam si nemá čo spraviť

myela
28. máj 2022

@lara45 kupovali sme od nich 3-4 roky dozadu, ale presne nasu uz nemaju, ale vyzeraju vpodstate rovnako, len nasa ma nosnost 50kg. Skakali tam aj dvaja kym boli mali, ze jeden lezal a druhy vedla natriasal. My sme spokojni.

lara45
autor
28. máj 2022

@fiafia každého osobná vec si myslím.A ďakujem za tip ale ostanem radšej pri tej trampolíne.

lara45
autor
28. máj 2022

@myela Ďakujem uz sme objednali😊