Detská kuchynka pre ročné dieťa

14. nov 2024

Ahojte kedy ste kupovali kuchynku deťom myslíte že pre 1 ročne dieťatko to je ešte skoro ?
Prípadne dajte typ na darček čo vaše detičky potešilo a bavilo ďakujem.

lukbe
14. nov 2024

Myslím, že je to skoro.

karolsi
14. nov 2024
Používateľ karolsi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od karolsi.

u nás kuchynka nebola dobrý darček, malú nebaví a ako ročnú ju najviac bavil kočík a bábika 🙂

deti95060810
14. nov 2024

áno , skoro.
skôr v 3-4 r.

hederamonstera
14. nov 2024

Urcite je to skoro, bude to len rozhadzovat, nestaci ti upratovat len tvoju kuchynu?😁
podla mna sa s tym zahra dieta tak od 2,5r a vyssie

autor
14. nov 2024

@lukbe
@karolsi
@hederamonstera
@deti95060810

Ďakujem za názory 😀
Nechám to teda na ďalšie roky

niki78281
14. nov 2024

My sme kúpili keď mala rok. Otvárala, zatvárala skrinky, prekladala si tam hrnce, dávala si do ní chrumky, zapínala vypínala svetlo čo tam mala a veľmi ju to bavilo. Prehrala sa takto aj dobrú hodinu a baví ju to do teraz už má 2,5 r.

lenkakravcova
14. nov 2024

Od 1,5r si aj vari. 😀 Predtým klepala dvierkami.

dotka04
14. nov 2024

nášho to bavilo od 1,5 roka cca, jasné že len na kratšie hranie, viac okolo 2r. a teraz ako 2,5 sa pekne prehrá.
V roku závisí od toho, či chodí/stojí, či darček má byť aj investíciou do budúcna (odrážadielko, ak ste v dome tak hojdačka/mini šmykľavka...) alebo len niečo "menšie" na teraz. Ak menšie, čo ju baví? Náš miloval v tom veku knihy (ostalo mu to dodnes). Zvyšok hračiek - autá, sady na rolové hry (lekár, pokladník, opravár...) až po 2.roku začal riešiť 🙂

lusyc
14. nov 2024

Moje tiež kuchynka nebavila. Mali od cca 2 rokov. Zato kočíky fičia doteraz. K roku by som kúpila kočík, či už hlboký alebo buginku.

lenka2710
14. nov 2024

Môjmu sme kúpili, keď mal dva a pol roka, teraz ma o dva viac a stále je to jeho denná zábavka
Kúpila by som nejakú zvukovú knižku, alebo knižky s otváracími okienkami, vkladacky, odrazadlo ak ešte nemá, alebo nejake ovocie a zeleninu na krájanie, možno lego duplo 🤷‍♀️

lucia13022023
14. nov 2024

U nás sa tiež vari už od roka. Vedel sa s tým prehrať aj trištvrte hodinu. Teraz ma 20m a hra sa, že vari plysakom, kraja ovocie, robí kávu.. Závisí od dieťaťa.

katesocka
14. nov 2024

Moja dcéra mala cca 15 mesiacov keď sa s kuchynkou začala hrať. Máme menšiu plastovú, teraz má 22 mesiacov a stále ju to baví. Na Vianoce dostane drevenú kuchynku z Lidlu.

autor
14. nov 2024

@niki78281
@lenkakravcova
@dotka04
@lenka2710
@lucia13022023
@katesocka

Super žienky ďakujem aj za takýto postreh a aj za tipy na iné darčeky 😊

autor
14. nov 2024

Žienky ktoré ste kupovali kuchynky využila sa lepšie drevená? Keď už som založila tému aspoň budem mať inšpiráciu pri budúcej kúpe čo sa viac oplatí

katesocka
14. nov 2024

Ako som písala, drevená bude až na Vianoce, ale plastovú by som už nekúpila.