Poradíte niekto akú detskú kuchynku kúpiť dcérke(2 roky). Viac sa mi páčia drevené. Dakujem
ta ikeacka je fakt pekna ... uz sme ju tam par krat v predajni vyskusali a vzdy velmi zaujala ... hlavne tie svietiace horaky su celkom impozantne
je fakt pekna, aj ja sa ju chystam neskor pre dcerku kupit, akurat pozeram, ze tu je o 40 eur drahsia, asi ju povlecieme zo SK 😀
idealne taku co sa paci jej, my sme kupili drahu jak slak a veru sme mohli aj lacnejsiu na to aby na nu prach padal 😀 dcera sa s nou nehrala a druhorodeny ju rozobral na cucky, takze tretorodena sa s nou uz sancu hrat mat nebude 😀 vyhodene peniaze u nas, inac sme mali Miele Gourmet kuchynku
My máme túto plastovú Smoby a ja som s ňou spokojná. Záleží aj od toho, aký máte na to priestor, lebo niektoré sú naozaj veľké (dlhé a široké). My sme volili tento užší variant, nakoľko sa o detskú izbu delia sestra a brat. Je super využiteľná aj ako predajný pult (vzadu dolu má tiež dve poličky), keď sa hrajú na obchod a je ľahká, takže ľahko prenosná aj do druhej miestnosti. A áno, ako písala evikuska, treba si dať pozor na výšku, lebo niektoré sú naozaj nízke. My sme túto kupovali, keď mala dcérka cca 3 roky a stále sa dá s ňou hrať (čo sa výšky týka). Teraz má 5 a pol roka.
@sovica sorry, zabudla som pridať link
Dakujem za odpovede. Rozhodujem sa medzi Ikea a Kidkraft, len tie sú dosť drahé, tak stále neviem. 🤐
@meja3 kolko stala prosim vas
v Ikei maju krasnu drevenu, ja som kupila v draciku za 60€ plastovu, nizku a teraz veeeelmi lutujem, chcela by som ju vratit, ale asi sa mi to nepodari.... ta v Ikei stoji 79€ asi...