Detská drevená kuchynka

tamitamitami
12. sep 2023

Ahojte, už dlhší čas pozerám kuchynku pre dcéru ale vôbec si neviem vybrať. S akou ste spokojné vy? 😊

bellovag
12. sep 2023

nám sa osvedčila značka Janod...máme od nich aj drevený hrankovač, smoothie mixer, kávovar...Fakt sa s tým chlapci vyhrali...🙂

mikaelka1
12. sep 2023
tinka8301
12. sep 2023

@tamitamitami tiež mame z lidlu. Boli k nej aj nejaké hrnce, naberačky, zástera, ma niekoľko zvukových efektov 🙂 neskôr sme prikúpili suroviny, kávovar atď. Parádna hračka za veľmi prijateľnú cenu 😊

inana11
12. sep 2023

Tiež fandím lidlu v takýchto hračkách a mame toho veľa a fakt využitej,mame kuchynku plus všetky hracky k nej,kávovar a rste mame obchod,tam vahu a pokladňu . U nadich majú všetky vnúčence spoločný domcek pre bábiky a tiež komplet zariadenie stade a naozaj sú to veľmi prijateľné ceny a kvalita super. Ešte aj tabuľu mame lidlacku a aj k nej magnetky,potom aj pirátsku lod odtial drevenú,veľmi vyhrata všetkými detmi ktoré ku nám zavítajú 😃takze za mna lidl drevené veci sú perfektne a za veľmi dobru cenu. Videla dom po kamaratoch aj iné kuchynky a najviac sa mi naozaj páči táto

anavixy
12. sep 2023

Lidl ma podla mna dobru cenu za dobry produkt, super efekty, ktore ine kuchynky nemaju, teda maju ich menej. Za mna nevyhoda je vzhlad, mne sa lidlacka kuchynka nepaci, ale mam ju uz pre dceru kupenu a caka na prerabku, na co sa ja osobne tiez tesim 🙃 napriklad na ennyroom su krasne retro kuchynky, akurat teda s minimom efektov, co pre mna, resp. pre dieta je ovela podstatnejsie ako dizajn..

janulik2008
12. sep 2023

Miele

tamitamitami
autor
12. sep 2023

Ďakujem, tiež sa mi viac páčia retro kuchynky. Tá lidl má zase super efekty 😅.