baby,moja 10mesacna dostala od babky cudnu babiku.ma ludske vlasy,zavrete ocka a vyzera ako maketa mrtveho babatka.bojim sa ci to je vobec z vhodneho materialu,co ked je z Ciny urcene pre zberatelske ucely.asi ju odlozim niekde.bude to olizovat a boh vie z coho to je.videli ste uz take?brutalne realne nieco
Veci z Číny a z čiňaku sú inak rozdielne.
Neviem prečo si stále ľudia myslia, že veci z Číny sú šmejdy.
Zrejme myslíš Reborn bábiku - tie sú celkom drahé, určite nie čínske šmejdy.
Ak si dobre pamätám sú ručne vyrábané
Tiež mi napadli Reborn bábiky. Tie sú ročne robené a kvalitne, sú drahšie. Vyzerajú ako bábätka veľmi strašidelné sú. Nemusí to byť reborn, nevidela som tú bábiku tak neviem.
Ak je to taka, čo vypadá ako ozajstné dieťa, tie aj mne pripadajú strašidelné. Ako mŕtve dieťa. Ale teda sú dosť drahé.....
Mne sa reborn páčia, ak sú pekne spravené 🤷♀️
@ivangeline jooj prepáč 🙈 to je fakt čudo
@ivangeline preco cudo? Je pekna..vyraz babatka napriklad ked tlaci so plienky😆
@slavomira236 ...ja ze je len unavena.. ;D Dcera ju nechce.. ;D Je skryta v skrini.
🤔… a nie je to new age na woodoo 👀👀👀
😂
@ivangeline prečo čudo?? Na fotke vyzerá pekne
@ivangeline prečo čudo? Veď je pekná, realistické bábätko.
@ivangeline Tiež si nemyslím, že je to čudo. Normálne bábätko.
@ivangeline aj mne sa páči.
@ivangeline táto je pekná
Reborn babiky sa pouzivaju v usa pri terapii po strate babatka.. taka zaujimavost 😅
@queen_mary a sú aj súčasťou reminiscencnej terapie napr v domovoch dôchodcov... Taka zaujímavosť
@ivangeline nemas tam na hlavicke nejake logo? Ja som dcere, starsej, tiez kupovala babiku a chcela som realisticku... Su take od spanielskych vyrobcov, ktore su praveze vyrobene tam z kvalitnych materialov. Antonio Juan, Asivil, atd... Nasa napr na porovnanie. Len je to skor podla mna pre starsi vek.
To by som chcela vidiet,kto by 10 mes. kupil reborn babiku za 300e 🙄 Ako bez foto ti tazko povieme,co je to zac.
@ivangeline zajtra ju odfotim aj ja,nasa je horsia.ma nechty prerastene cez lozko a nalakovane na perletovo ruzove.mam z nej brr pocit,teraz je schovana v gauci.
@bessdonna fuj, tak jej ju nedavaj. Hod ju do smeti a je pi probléme
@ivangeline mne sa paaaciii 🙈😁😁
Kde to chodia na tie hracky to mi je zahada… fakt niekedy najhoraie co sa da to objednaju
@bessdonna realistická bábika nie ??? Však hod foto . Zväčša bývajú kvalitné tieto bábiky.