Dávate malým deťom rukávniky aj do bazéna, kde je malá hĺbka?

kikuskatko
28. jún 2024

Ahojte 🙂 🙂
Synček má 2 roky, doposiaľ žiadne skúsenosti s vodou mimo vane doma... Chcem s ním ísť na kúpalisko, kde by sme šli do detského bazéna, v ktorom je hĺbka vody len 40 cm. Mám mu aj tam kúpiť rukávniky? Kúpila som zatiaľ protišmykové ponožky na plávanie, máte ešte nejakú podobnú vychytávku, čo sa Vám pri pobyte na kúpalisku osvedčilo? Ďakujem krásne. Pekný zvyšok dňa a krásny víkend želám 🙂

pribinak
28. jún 2024

@kikuskatko keď budeš celu dobu pri nom tak nie
Lepšie ako ponožky mi prídu croksy

cyberk
28. jún 2024

Do detskeho bazena nedavam rukavniky, ani ponozky :D urcite mu nejaku hracku do vody kup, ktoru tam moze mat :D krhlu alebo malu lopticku 🙂 staci jedna hracka lebo v tom bazene to je ako na pieskovisku s detmi ... :D

jazula
28. jún 2024

Pre 2r dieťa je 40 cm voda skoro po pás. Ja by som rukávniky dala, najmä preto, že nie je na bazén zvyknutý. Zas protišmykové ponožky som nikdy nekupovala, na presuny medzi bazénikmi má malá “crocsy” a do bazéna ide bosá.

duppka13
28. jún 2024

Mame iba koleso, rukavniky nemala v detskom ani v dospelackom, som nonstop pri nej resp drzim ju

petamich
28. jún 2024

nie, sme cely cas pri nom, takze tam nema nic a kedze rad beha dnu/von a pod. pouzivame slipstop na nohy, aby sa mu nesmykalo a urcite vezmi nejaku hracku, nas ma aktualne najradsej lovenie rybiek do sietky, kyblik a male vodne/morske zvieratka 🙂

andrea_82
28. jún 2024

V 40 cm vode mu rukaviky nepomozu, hlavu da bez problemov pod vodu aj s nimi.

andy37
29. jún 2024

Ja dávam rukávy aj v detskom bazéne, malá tam behá a šmýka sa a takto jej nemusím stáť stále za zadkom, stačí že ju mám na dohľad.

smajliica
29. jún 2024

Ja tiež dávam rukávniky aby som jej nemusela byť stále za zadkom a sedím na kraji bazéna a sledujem ju. Hračky si nosí kýblik a krhličku.