ahojte mam dve dievcatka 2,5 rocnu a 1 rocnu poradite co im kupit na vianoce ? neviem vôbec poradite mi ? budem vam vdacna za vsetky vase rady a typy
dvd spievankovo, u nás od roka každoročný darček...malá to stále miluje a už bude mať štyri, pesničky sa odtial naučila sama aj anglické, teraz v škôlke hviezdi
netreba veľa,lebo potom má dieťa 5 rokov a má všetko a ozaj už ťažko niečo vymyslieť..ja stále hlasujem za knihy podľa veku,1ročnej drevené vkladačky,staršej bábiku
Ahoj..kuchynka, bábika, kočiarik, knihy, detské spotrebiče ako vysávač, žehlička... naša 2, 5ročná princezná dostane bycikel a kým príde jar tak akurát doň dorastie🙂, auto na diaľkové ovládanie lebo zbožňuje autá 🙂, nejaké knihy a nejaké oblečenie a drobnosti. ..
Maminka by mala asi najlepšie vedieť čo zaujíma jej detičky. Bábiky, Play Doo doo, knihy, sánky, lyže - ak budete chodiť lyžovať s vačšou, vymaľovánky, plyšové hračky - niečo milé....
@carmenka123 ak ich nema vela,daku babiku,nejake cd s pesnickami alebo pozri nieco na vnimavehracky.sk.
Nieco na montessori sposob..
Ani knizka nie je zla,ak rada cita...pastelky a papier,ak rada kresli..
Nasa sice teraz k meninam.dostala kociarik a postielku a babiku (kazda cast rodiny daco)..no aj knizku dostala taku naucnu trosku...
Fakt zavisi od toho,co ju bavi..
Aj naša mala dostala bicykel, kuchynku k narodeninam a moja druha dcera sa s nou uz prehrala skor nez vedela chodit, takze kuchynka super napad. Aj my to momentalne riesime, problem je, za mame 5 rocnu a 2rocnu dceru. Kedze vacsinu velkych darcekov uz ma po starsej, tak netusime, co mladsej.
pekné original barbie za super ceny : https://www.modrykonik.sk/market/seller/slavka385/
@pribinak ja súhlasím s Vami🙂 moja 2 ročná dostala malinku kuchynku a riady pohariky.Je zlatá stale sa s tým hraje a robieva mi akože kávu,čaj,polievicky vari.Minulé táka zlatá bolá úplne že 🙂bolá na návšteve známa s malou.No sme kecali a ták som sa hrala s mimcom a priniesla som jej vodu nee.A ták po chvíľke prišla moja mala z deckej izby,že teta som ti spravila kávičku🙂 a sme sa ták zasmiali-že aní já neviem co sa patrí a mala moja áno🙂🙂
@carmenka123 maňušky, hudobné hračky, jedlo na hranie, knižky... pre inšpiráciu kuk na www.drefkohracky.sk
Kuchynku a kopec riadikov