Darčeky k prvému rôčku

bambulka1989
29. máj 2013

ahojte baby prosim pomozte mi co by som mala kupit malinkemu k 1. rociku prijmem akekolvek napady prosim ja uz som zufala

veron333
29. máj 2013

Náš dostal na prvé narodeniny bazén s guličkami,odrážadlo,nejaké autá,pieskovisko,takú mušlu,húpačku a nejaké drobnosti,oblečenie...

mimuska1115
29. máj 2013

My sme kúpili oblečenie, toho gumového koníka na skákanie a zlato biele dostala.

bambulka1989
autor
29. máj 2013

no muslu uz ma bazenik dostane od krstnej hupacku tiez ma no tiez som rozmyslala nad nejakym autom

klincek
29. máj 2013

oblecenie, skakaci gumeny konik s podstavcom na hojdanie, odrazadlo, zvukove hracky, na kt sa da hrat-fakt je toho vela. premysli si, co potrebuje, a kup podla toho. pre male deti je vsetko zaujimave, aj veci, ktore sa nam zdaju obycajne🙂

andelok
29. máj 2013

Nasa dostala trojkolku Smart-Trike
@bambulka1989

bambulka1989
autor
29. máj 2013

ja neviem hraciek mame plno no a nad tou trojkolkou som tiez premyslala ale neviem zada sa mi to dost drahe a neviem ci by v tom moj drobec chcel byt kedze on je strasne aktivny

oblecenieavecicky
29. máj 2013

Náš dostal tiež trojkolku, ale vôbec v nej nechcel sedieť. Prichádza jej na chuť až teraz a to bude mať o pár dní dva roky...ale je to veľmi individuálne. Teraz kupujeme šmykľavku a domček, ale na to je ešte malý... Náš napr. miluje skladačky. Na Vianoce dostal lego duplo, aj také veľké megablocks, možno by sa mu to páčilo... A tiež bazén alebo pieskovisko s guličkami, z toho je vo vytržení 🙂

bambulka1989
autor
29. máj 2013

baby dakujem vam velmi pekne nop dufam ze najdem nieco vhodne do soboty a kupim mu to fakt dakujem potom vam dam vediet ze co som nakoniec kupila

jaruska74
25. jún 2013

pieskovisko 🙂