ahojte baby prosim pomozte mi co by som mala kupit malinkemu k 1. rociku prijmem akekolvek napady prosim ja uz som zufala
My sme kúpili oblečenie, toho gumového koníka na skákanie a zlato biele dostala.
no muslu uz ma bazenik dostane od krstnej hupacku tiez ma no tiez som rozmyslala nad nejakym autom
oblecenie, skakaci gumeny konik s podstavcom na hojdanie, odrazadlo, zvukove hracky, na kt sa da hrat-fakt je toho vela. premysli si, co potrebuje, a kup podla toho. pre male deti je vsetko zaujimave, aj veci, ktore sa nam zdaju obycajne🙂
Nasa dostala trojkolku Smart-Trike
@bambulka1989
ja neviem hraciek mame plno no a nad tou trojkolkou som tiez premyslala ale neviem zada sa mi to dost drahe a neviem ci by v tom moj drobec chcel byt kedze on je strasne aktivny
Náš dostal tiež trojkolku, ale vôbec v nej nechcel sedieť. Prichádza jej na chuť až teraz a to bude mať o pár dní dva roky...ale je to veľmi individuálne. Teraz kupujeme šmykľavku a domček, ale na to je ešte malý... Náš napr. miluje skladačky. Na Vianoce dostal lego duplo, aj také veľké megablocks, možno by sa mu to páčilo... A tiež bazén alebo pieskovisko s guličkami, z toho je vo vytržení 🙂
baby dakujem vam velmi pekne nop dufam ze najdem nieco vhodne do soboty a kupim mu to fakt dakujem potom vam dam vediet ze co som nakoniec kupila
pieskovisko 🙂
Náš dostal na prvé narodeniny bazén s guličkami,odrážadlo,nejaké autá,pieskovisko,takú mušlu,húpačku a nejaké drobnosti,oblečenie...