Darček pre trojročnú dcérku na Vianoce

tomas3333
2. nov 2016

Dobry den..mamicky chcem radu..mame skoro 3 rocnu dcerku a rozmyslame nad darcekom babikou baby born alebo anabel chcem sa opytat ci podla vas nieje mala na taku babiku myslim aj ci sa s nou bude vediet zahrat a tak...a ci jej vlastne kupit tak drahu babiku..nieze by sme na nej setrili ale ci nepockaj ked bude vacsia..dakujem

jajka257
2. nov 2016

@tomas3333 podla toho, ci sa hra s babikami. Nasa ju dostala a skoncila odhodena v kute a nakoniec sme ju hodili do kosa.

tomas3333
autor
2. nov 2016

@jajka257 ona sa zahra pekne s babikami..a ked ste mali tu babiku chcem sa opytat ci je naozaj taka super ako to reklamuju..

jajka257
2. nov 2016

@tomas3333 ani nie. My sme mali tu baby born. Akoze podla mna to bolo strasidelne. Take cudne. Kupili ju svokrovci. Ako hukalo to, ked si to dala na styri a caplo to, hukalo to. Tie klby na rukach boli take vselijake. A bola tazka. Take cudo to bolo. Ja by som uz nekupila. Ak ma rada babiky, kupte nejaku normalnu, lahku. Alebo jej kupte lego duplo. Nech rozvija zrucnost. Teraz su aj so zvieratkami. Nasa milovala puzzle, velke kusky, skladacky, drevenu kolajnicu s vlacikom, ked mala 3 roky, uz toho mala zasobu. Hlavne to viac podporuje kreativitu ako babiky. Lenze u nas babiky nikdy neficali. V kociku vozila kocky a lego a plysakov😀😀😀😀 bol to len prepravny prostriedok, inac by ich nezvladla preniest.

jana_plus1
2. nov 2016

@tomas3333 My mame Baby born a dcerka je velmi spokojna. Babika stoji sice 50 eur, ale kupila by som ju znova.
@jajka257 musi mysliet nejaku inu, lebo tato zvuky nevydava. My sme kupili dcerke na 2 roky a rada sa s nou aj kupe. Babika potom cika do serblika 🙂 Je velmi pekna. Plienky, co k nej boli som odlozila a sam jej ich ked bude starsia 😉

elanor
2. nov 2016

@jajka257 vy ste boli u nas doma? 😀 moje obe, pridu ku kocikom, babiky vysmaria von, napchaju si tam plysakov alebo lego kocky, ci lego zvieratka (Duplo), alebo mini hracky z kinderiek. Teraz dost ficia na Disneyovkach a vsetkych priceznach. Tak tam obcas vlacia tie (trblietave barbie disney princezne). Inak si skladaju z dupla vezicky, auta, lietadla.... Pripadne im ja postavim hrad ci dom, a potom tam sa hraju so vsetkym moznym a vymyslaju si vselijake "pribehy". Obcas nejaka ta knizka...
Na vianoce mame pre ne nachystne vsetko princeznove Duplo 🙂

jajka257
3. nov 2016

@elanor nie😀😀😀😀😀ale nasa bola taka ista. Ona sice babiky vobec nemusi, ale my little pony ci littles pet shop boli a su top. A este monster high babiky su, ze super.😀😀😀😀😀

elanor
3. nov 2016

@jajka257 poniky asi zacnu aj u nas, akurat v nedelu obe obdivovali v Tescu take mega vela sadu malych konikov, straaaasne dlho sme pri nich stali, a obkukavali, nemovali vsetky farby, co tam vsetko je atd... Tak sme sa dohodli, ze napiseme na zoznam Jezskovi... Tak sa nechame prekvapit, ci teda donesie, ci tolko posluchali 😀

jajka257
3. nov 2016

@elanor koniky su duper😀😀😀😀my ich mame celu kopu, okolo 200 kusov. Od najmensich az po najvacsie. A nedaj boh ich niekam odlozit😀😀😉

adelakk
3. nov 2016

@tomas3333 my mame baby born hodenu niekde v kute.u nas letia auta kedze ma starsieho brata.od Jeziska dostane Marble maze --to jsa posklada taka draha a pusta sa tam gulicka....lebo gulicky a koralky vsetkych velkosti su najvacsia zabava. @elanor by som bola rada keby dcera davala do kocikov plysakov alebo lego....moja dcera tam da hokejku a ma z toho tank 🙂

michala11111
5. nov 2016

my kúpime našej na vianoce bude mať 3 roky a 3 mesiace supermarket s nákupným vozíkom. Určite sa vyhrá, no tiež neviem čo kúpiť u babky rozmýšlam že kočík no ju veľmi bábiky nebavia tak netuším. A inak druhá babka jej kúpila krásny drevenný domček s panáčikmi