Ahojte mamičky, potrebujem poradiť ohľadom darčeka pre 3r.chlapčeka.
Čo ste kupovali svojim deťom na 3r.
Chcem niečo na rozvoj,poučné...
Autičiek má kopu aj hračiek...
Ďakujem 🙂
Aj nas dostal bicykel 🙂
bicykel 🙂 no nevie na nom pedalovat...
Ďakujem,bicykel, kolobežku aj trojkolky má...
LEGO Duplo, toho nikdy nieje dost a super je teraz aj kniha od ALbi s elektronickym perom zo serie Kuzelne citanie, je tam niekolko knih, pre najmensich je vhodne Hrave ucenie, Alltoys aj Dracik maju knihy vystavene na predajni, mozes vyskusat, myslim ze aj v Pantha rei
Lego vlacik, garaz pre auta, knizka s magnetkami, nocna lampicka s oblubenym motivom (u nas krtko), puzzle pre najmensich, velke smetiarske auto, nafukovaci bazenik, fixky alebo peciatky pre najmensich (daju sa vyprat z oblecenia), hasicske auto na vodu.
Nas syn ma 3 a1/2roka a momentalne jeho top hracka je magneticky zeriav s kockami.Na ramene ma magnetu a v kockach je tiez, s tym sa vydrzi hrat aj hodinku...naklada, preklada a skusa co sa da este prelozit.Kocky pouziva na stavanie garazi pre auta....a este ma rad knizky s nalepkami alebo magnetkami.
bicykel, odrazadlo, tenisove rakety (take tie detske s penovou loptickou) urcite by som kupila neco pri com by sa hybal a pricom by som sa mohla zabavit s nim 🙂
u nas su top knihy o zvieratach a atlasy, mapy a postavicky zvieratiek. tie potom ukladame na mapy, alebo do knih 🙂 toto vie robit od rana do vecera 🙂 este ho velmi bavia nalepkove zosity, a rozne ulohy pre skolkarov z pracovnych zositov. Aj Lego je vyborne, to asi nikdy nesklame.
@mimik79 ďakujem,máte aj skúsenosť s knihou?
To sa celkom páči 🙂
@tinulka174 ja pracujem v Alltoys tak videli sme ich a okrem toho su velmi oblubene, naozaj je tam nespocetne mnozstvo aktivit na naucenie aj zabavu a dobre je aj to ze tie knihy sa daju potom dokupovat, to znamena ze kupite prvy set to balenie kde je kniha podla vlastneho vyberu a elektronicke pero s nabijackou a potom sa ostatne knihy daju dokupovat samostatne, pero uz budete mat a dalsie knihy su tiez velmi zaujimave, napr atlas sveta, hrava anglictina, hry do auta....
@matyuska kde ste kupili žeriav?
Byval v ponuke v Ikei..MULA Zeriav s kockami.A stale sa s nim hra 😉
@alexandra2222
Bol v Ikei...Mula Zeriav s kockami. A stale sa s nim hra😉
@alja20 ja som kupila v tescu asi 3t dozadu 150dielove v akcii..
A to je kde???🙂
@orieska325 lenze tu je vlacik na baterky co ide saaaaam🙂
Inak..skus Geomag..je viac druhov aj velkosti nas bude mat na vianoce tri a pol rocka a dostane toto.je to super rozvija to logiky a predstavivost.podla mna super hracka..
@orieska325 ak to patrilo mne tak mame magformers dostal od nasich a prababky k sviatku min.rok doteraz ho to moc nebavi a vlacik ho moc zaujal 🙂 ale dik za napad;)
my sme kupovali knižky.
Vo Zvolene v lidli to maju
ďakujem za tip, kúpim to teraz k vianociam @alja20
Tá dráha je z Lidla my sme ju tam kupovali asi 3 týždne dozadu, ale už ju u nás tiež nemajú, ale včera som pozerala akurát, že momentálne majú mať autíčka na diaľkové ovládanie, tak rozmýšľame, že malému ešte tie kúpime, nemáte ich niektorá doma, že či sú dobré? http://www.letakomat.sk/lidl/kompletny-letak-de...
my sme kúpili bicykel