Darček pre dvojročnú

lealei
28. máj 2015

poradte prosim darcek k 2.narodeninam

karollka21
28. máj 2015

u nas to bolo odrazadlo+ prilba a knizka

grossmann
28. máj 2015

nejake detske puzzle, vlkadacka so zvieratkami, letny bazenik, lego duplo, knizky....zavisi od toho ake hodnotne to chces....2rocna uz aj na odrazadle vie ist, ak nema este, kocik pre babiku a pod.

lealei
autor
28. máj 2015

Akurat ti je problem ze vsetko uz ma....puzzle,vkladacky,odrazadla,kocik pre babiku...kuchynku uplne vsetko...

nikuska744
28. máj 2015

princeznovské šaty...

emita
28. máj 2015

Doktorsky kufrik

janinah
28. máj 2015

to nie je dobré,že 2r. už má všetko,porozmýšľajte a pribrzdite 😉 darujte jej zážitok-výlet

lealei
autor
28. máj 2015

Aj to jej davame dostatok zazitku,vylet...a v tom je problem ze uplne vsetko ma,aj toco by ste nepotrebovala...preto je mi tazke nieco kupit

ichbinich
28. máj 2015

Farbicky, fixky, rolku papiera alebo 500ks balik papiera, plastelinu, duplo, hracky do pieskoviska...

Dcera ma tiez toho vela (po synovi), ale potesila sa na narodeniny Duplo obchodiku aj peknej knizke, co su take obrazky, kde sa velmi vela toho deje.

bonaqa2013
28. máj 2015

@lealei 2 ročné dieťa už má všetko? akosi rýchlo nakupujete.
Tak nejaké šatôčky na leto, sandálky, detskú kabelku, plávky, loptu, loptu do bazéna, okuliare slnečné, plyšového medveďa .... a keď pôjdeš do hrač. určite ťa niečo napadne....

domak2
28. máj 2015

My sme boli na druhe narodky v zoo a urobila som jej tortu- teda v mojom prevedeni skor kolac. 😅 Ved ma dva roky. Ja planujem nejake oslavy s darmi tak mozno okolo 5 rokov, ked uz aj ona bude vediet co viac menej chce a bude z toho aj nieco mat. Hracky, oblecenie a ostatne veci jej kupujem priebezne aj tak sme tu uz zahadzani zbytocnostami. Tento rok ideme zas do zoo ale do inej.

karkulka111
28. máj 2015

my sme kupili nasej smykalku normalne velku do zahrady a super sa tesila alebo dostala play-doh https://www.google.sk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&... je to od troch rokov ale sedim pri nej ked sa hraje a ver tomu ze sa bude aj tvoja hrat. 😀 a ty s nou ale nieco podobne

karkulka111
28. máj 2015

teraz maju v tesku zlavy ja som to kupila tusim za 11 eur s piatimi plastelinami

bejbinka
28. máj 2015

@lealei hojdacieho konika napriklad

lealei
autor
29. máj 2015

Hojdacieho konika mame

grasia1
29. máj 2015

@lealei tak ked uz dvojrocna vsetko ma, tak treba ist o level dalej. tablet, laptop alebo xbox. 😖

lealei
autor
29. máj 2015

@grasia1 no premyslane aj o tom pretoze velmi sa dnesne deti rozumeju do takych veci...

moni244
29. máj 2015

@lealei to bolo ironicke, ked takto budete pokracovat, v desiatich vam bude skakat po hlave, fakt sa treba zamysliet a nenakupovat zbytocne vela

simca06022011
29. máj 2015

zoberte ju do zoo :P a prestante si byt zasobovat haraburdami :P

nikawero12
29. máj 2015

@lealei my sme kúpili vnukovi trampolínu na skákanie, aspoň si má kde vybiť energiu 🙂

lealei
autor
29. máj 2015

@nikawero12 trampolinu uz mame,dostali sme na prve narodeniny

domak2
29. máj 2015

mna uz v tomto pripade napada len zivy ponik a Disneyland v USA 😅

nikawero12
29. máj 2015

@lealei tak skoro?...a to ju už ako 1-ročná využívala? Ved vtedy dieťa nevie ešte poriadne ani chodiť, nie to skákať na trampolíne a ešte aj udržiavať rovnováhu 😉

ukulela
29. máj 2015

tak ja neviem ... pytat sa, co dat vlastnemu dietatu na narodeniny ... keby sa pytala zena, co deti nema a chce obdarovat synovca/neter/krstna ... ale ked vlastna mama nevie, co chce jej vlastne dieta, to mi uz pride dost . navyse, ked dieta uz "vsetko ma" - tal tpo uz je ozaj mega-obr-super pruser.
... ale k teme - ja by som to v tomto pripade oriesila satickami a peknou oslavou s tortou a mozno nejakym klaunom?

lealei
autor
29. máj 2015

@nikawero12 ano skakala po sediacky,aj sa postavila.,,dost skoro nam zacala chodit..,

lealei
autor
31. máj 2015

@simca06022011 do zoo ju zoberiem aj ked nema narodeniny...akurat sme boli takte tak🙂

martinella1
31. máj 2015

kúpte jej niečo na rozvoj jemnej motoriky, poprípade tekutý piesok. A jednoznačne, dieťa potrebuje zážitok, čiže niečo zážitkové.

abika26
31. máj 2015

Domcek pre babiky?taky velky?
@lealei

zuzka38
31. máj 2015

@lealei tak jej nekupuj nic, oslavte to v kruhu rodiny a hotovo..

nikuska744
31. máj 2015

autíčko na diaľkové ovládanie - aj dievčatá sa hrajú s autami

oli18
31. máj 2015

Teda, ja nemám slov. P.S. Čo asi dostane na 15-té narodeniny?