Prosim poradte darcek pre 2 ricneho chlapceka. Uz ma stavebnice, auticka, odrazadla, knihy..dochadza mi fantazia ☹
@evitka83 Ja som mojmu kúpila pokladnu, je k tomu tovar v košíku aj peniaze, bude sa hrať na obchod. Dobré je aj lego duplo vláčik s koľajnicami, mojmu sa veľmi páči, no to je už drahší darček. Moj má rád aj detský vysavač, mikrovlnku, dokonca sa hrá aj s bábikou a kočíkom. Omaľovánky, kde sa píše so štetcom s vodou sú tiež super.
U nás dlho viedlo pexeso, karty Macka Pu - čierny Peter, no najnovšie úplne že najviac omaľovánky. Kúpili sme v Pepcu s takými veľkými obrázkami zvieratiek, autíčok, a rôznych vecí, podľa čoho sa aj učíme, čo je čo. .) Omaľovánka má veľkosť A4, a s tou knižkou omaľovánok chodí všade. V Pepcu sme kúpili aj farbičky - pružné a netoxické, a hoci často končia na zemi, tuha je nezlomiteľná, čo je naozaj super. ,) Môj malý je neskutočný divoch, veľmi živé dieťa a nikdy dlhšie neposedí, ale keď si spolu sadneme k omaľovánke, a k tomu drobčekovi opisujem, čo je na obrázku, a akú farbičku používame, spozornie a kreslíme si spolu. Baví ho to. My sme takýto darček aj podarovali a zožal úspech, tak možno by potešilo niečo také aj vás. 🙂
Ako čítam príspevok nado mnou - nákupný košík a stánok s ovocím a zeleninou s váhami - s tým sa vie tiež vyhrať. Plastovú zeleninu máme všade. To sme dostali ako darček zase my. ;)
Ak baví kreslenie, odporúčam stabilo Woody 3v1, maly to dostal minule Vianoce a dodnes ho bavia. Ako baby odporúčajú, tak rôzne omaľovánky sa dajú kúpiť, a u nás mal aj aquasplash úspech. Síce píšeš, že máte už aj knizky. Ale je ich rôzne veľa, isto by sa ešte našli, take čo potešia... my stále knizky kupujeme
@liligreg Knižka nikdy nesklame. My tiež stále kupujeme knižky - vlastne už od narodenia. Kniha stále poteší. Mňa hádam najviac, ak dostaneme ako darček, nikdy nie som sklamaná. V poličke s knihami máme, síce, stále neporiadok, lebo ja ich pekne zoradím od najväčšej po najmenšiu, a maličký si ich aj tak povyťahuje, ako uzná za vhodné, rozloží sa s nimi na zemi, alebo vylezie na gauč v izbičke či obývačke a listuje, komentuje, ukazuje prštekom. No zábava! .) Vďaka za tipy. Idem sa na to pozrieť.
Ja som teraz dvojrocnemu syncekovy kupila take plysove kreslo da sa aj rozlozit 😊 tigra...ale mali rozne
Tieňové pexeso, svietiaca autodráha, pečiatky, tabuľa na maľovanie.. nepíšeš či chceš menší alebo väčší darček, resp v akej sume