Ahojte, poradte mi čo kupiť dievčatku k jeho 1. narodeninkám? o 2 tyzdne ideme na oslavu a som bez nápadou ☹
My mame take tlačiace veľké červene autíčko macko pu, dieťa to najskôr tlači ako pomôckú pri chodeni, neskôr sa na to posadí a odráža sa noznickami
@luckaajurko najlepsie je sa spytat,co by potesilo. ale napady: plienky, vlhcene utierky, oblecenie, LEGO -to je uplne super, odrazadlo-motorecka, hracky do piesku, leporela
Koľko peňazí chcete na darček minúť? Podľa mňa by sa malej mohlo páčiť drevené krájacie ovocie a zelenina, kresliaca magnetická tabuľa, Lego Duplo, drevený vláčik, drevená prevliekačka, baby pečiatky, knihy 🙂 A kľudne aj autíčko, moja dcérka miluje autíčka a drží ju to už dosť dlho 🙂
www.google.com/search?q=drevene+ovocie+a+zeleni...
www.hrackyshop.sk/magneticka-kresliaca-tabuľa-s...
www.mall.sk/drevene-didakticke-hracky/woody-skl...
www.rozumnehracky.sk/index.php/hracky-pre-deti-...
www.4toys.sk/sk/baby-peciatky---farma_72-p.html
@luckaajurko nasa Emmka sa najradsej hra s poharikmi rozdielnych velkosti, ktore sa vkladaju jeden do druheho, alebo naopak od najvacsieho po najmensi sa skladaju ako vezicka. Okrem skladania si v nich "vari" miesa plastovou lyzickou, polieva sa s nimi vo vanicke, aj v bazeniku.... snad najlacnejsia a najvdacnejsia hracka u nas. Taketo nieco http://simba-toys.hracky-predeti.sk/skladacie-p... a mas ich vo vselijakych variaciach ozdobenejsie, farebne, krajsie ci jednoduhsie....
dakujem za napady 😉
set detskeho naradia do zahrady, knizka Teliatko hlada mamicku a Steniatko hlada mamicku - interaktivne knizky, plus , co baby pisali vyssie: u nas ma uspech odrazadlo auticko 4v1, knizky odkry okienka, drevene puzzle, hovoriaci hrniec a psik, plienkova torta.
Zatial som zakazala hlucne hudobne nastroje a peciatky a farby, nakolko mam len jedny nervy a veeeelmi zive dieta 🙂
Aj maly kocik pre babiky - v tom obdobi sa in take veci pacia
@luckaajurko
pozri moj album, originalne, jedinecne, upravene na mieru, s venovanim, farbami...co len chces...originalny darcek na mieru
darceky na nasanjelik.sk
@luckaajurko krásne aj edukačné drevené hračky sú super na www.drefkohracky.sk
detsku kuchynku, najlepsie drevenu, ktora sa neprevrhne...ak ju teda taketo veci bavia... 🙂
@luckaajurko hlavne nic, co hra a vydava melodie 🙂 todetom okolo kupovali vsetci a rodicov doma z toho len boli hlava potom 🙂
prikanamsa k nazoru, ze opytat sa rodicov a basta. a ked nic nepovedia, tak daku edukacnu hracku - ale ja by som napr aj dala vyrobit obliecku na vankusik s rodinnou foto - a mala bude ukazovat "mama, tata" 🙂
na prvé narodky mojej malej som dala kúpiť úplne úžasný darček odrážadlo, ale také ktoré má zvuky a svieti. Máme ho už mesiac doma a malá sa s ním v kuse hrá, najlepší darček. Dnes sme to mali vonku a všetky deti jej to chceli zobrať, každé jedno za tým bežalo emoticon až som bola na nervy že jej to zničia, lebo si na to sadali aj 4ročné deti a to je do troch :D. Takže to je jediná nevýhoda, že keď pôjde s tým človek do parku, nech ráta, že každé dieťa to bude chcieť :D
Pripájam link
http://www.rajhraciek.sk/kiddieland-activity-mi...
dcera dostala hrajuceho psika fisher price, maly kocik pre babiky s takou makkou babikou alebo nejakym mojkacom...ak uz kocik ma - deti sa radi hraju aj s takym plastovym nakupnym vozikom (moj s nim realne chodil do obchodu)
Ahoj, my ideme na oslavu neterke uz tento vikend, kupili sme odrazadlo (ale pytali sme sa vopred rodicov co by si prijali).