Darček pre dcérku k druhým narodeninám

pamag1805
29. feb 2016

ahojte maminy, prosím o inšpiraciu,čo ste kupili vyšim dcerkam k 2 ročkom?dakujem zaodpovede

meusicka
29. feb 2016

@pamag1805 ahoj, nase baby dostali ked mali 2 celu sadu Little Ponys a odvtedy sa s tym neskutocne vela hraju. bolo tam tusim az 18 konikov, vacsich mensich, takze si prisli na svoje. 🙂

pribinak
29. feb 2016

Odrážadlo

pamag1805
autor
29. feb 2016

@pribinak to mame

pamag1805
autor
29. feb 2016

@meusicka no to je dobrý napad, dakujem🙂, nemožte dať link prosím???

qwertxy
29. feb 2016

My sme dali kstnatu puzzle, vtedy na puzzle riadne ficala. Bola to drobnosť čo ani veľa nestala a tešila sa prenaramne.

siska53
29. feb 2016

@pamag1805 u nas sa nikdy nic nepokazilo legom duplom. Hlavne ak tam boli panacikovia- stale sa s nim hravame mala si ich casto radi za seba,to mava take obdobia). A bola nadsena i z kociarika.
Nasa miluje aj macky (aj ked ju to chytilo az v 2,5r.,takze v 2r.sme to neriesili este,az na meniny v tom 2,5r.), takze cokolvek mackove vratane oblecka,ju potesilo.

ajana1
29. feb 2016

my sme kupovali tabulu v ikei aj s kriedami, papierom a fixami. A nakolko mame chlapca aj dreveny vlacik. Pre dievca by mozno bola fajn kuchynka.

henikav
29. feb 2016

U nas dodnes fici plastelina, nestiham dokupovat vselijake sady a formicky a aj samotnu plastelinu. Dcerka ju vyuziva aj v kuchynke, kde stale "vari". Kuchynku a riadiky tiez zboznuje

belllinka
29. feb 2016

@ajana1 Hmm, co je zle na kuchynke pre chlapca alebo na drevenom vlaciku pre dievca????

pamag1805
autor
29. feb 2016

dakujem, tak lego určite kupim,aj konikov,kuchynku mame,dostala na vianoce,to lego a koniky a torta od nar rodičov jej bohato stačia si myslim.....

pamag1805
autor
29. feb 2016

@henikav plastelinu mame,aj riady,chvilku ju to bavi,sady asi neskor....ale dakujem za inspiraciu 🙂

meusicka
29. feb 2016

@pamag1805 my sme to dostali od starkej, takze link dat neviem , este kuknem a ked najdem nieco podobne tak poslem 🙂

misel0806
29. feb 2016

@pamag1805 ja som kupovala sestrinej malej elekticku motorku k dvom rockom , a ktomu som pridala velku plysovu minie s okuliarmi😀😊😄

siska53
29. feb 2016

@belllinka nue kazdeho chlapca kuchynka bavi a nie kazd ediebca ma rado auta ci vlaky.
Nas maly sa kuchynky aj chyta,dokonca aj tej mojej,celkom rad mi pomaha,viac aki mladsia. A aj kocika -ale tak chlapsky- nakladat do auta-zlozit a rozlozit ho.
A mala sa zas pohra i s vlacikom ci autickami.

Ja som sa ako mala hravala zvacsa a autami a kockami. A ak kocik tak zasadne s plysakom. 🙂

zabkazelena007
29. feb 2016
Používateľ zabkazelena007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

@misel0806 aj tu motorku pouziva?

belllinka
29. feb 2016

@siska53 Ano, suhlasim. Ja som sa pozastavila nad tym, ako ona rozdelila kuchynku pre dievca a vlacik pre chlapca, akoby to nebolo jedno

misel0806
29. feb 2016

@zabkazelena007 no teraz uz zriedka. Lebo teraz uz ma bycikel ma kolobezku ma cyklo odrazadlo bez pedalov tak teraz ju viac toto bavi. Ale ked ju dostala tak sa nevedela od nej pohnut clovek to nestacil nabijat.😄😄

stanusa89
29. feb 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

nejaku babiku alebo nieco take

zapka21
29. feb 2016

odrazadlo, hrube farbicky, vhodne na male rucicky a este jej nieco usijem

ekinderko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabkazelena007
15. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabkazelena007.

@misel0806 lebo my sme premyslali ze by sme to krsniatku kupili len mam obavy ci sa bude na tom vobec vozit

misel0806
15. mar 2016

@zabkazelena007 ako som hovorila ked ju dostala tak ju to velmi bavilo stale sa vozila potom prisli zas ine veci a motorka stoji momentalne v kute.😀

lulistek
15. mar 2016

@pamag1805 podla toho co ju bavi. Nasa dostala od nas taku farmu ona miluje zvieratka, od babky dostala lego, od dedka steniatko, od svokrovcov pieskovisko.

vonava007
15. mar 2016

My sme kúpili kočík pre bábiky 3v1.

lastom
17. mar 2016

ahoj,

dostala rozne darceky, ale najviac ju potesilii take nafukovacie baloniky, ktore sa daju rozne tvarovat, vies z toho urobit akykolvek tvar, napr. stolicku a pod. Vacsinou to predavaju na jarmokoch, vsak pozrite na stranke paradnedarceky . sk myslim, ze sa to vola modelovacie baloniky

inka04
17. mar 2016

kuchynka, super je ta z IKEA🙂

berushka2
26. mar 2016
Používateľ berushka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od berushka2.

kuchynka alebo veľké puzzle knihy

magdulienka2
26. mar 2016

U nás dostáva jeden alebo dva darčeky od všetkých. (Rodičia, starkovci, ujovia, tety...) na 2 narodeniny sme sa poskladali na trampolinu. Tento rok to bude plastovy domček na hranie vonku a ak vydá, tak ojazdeny bicykel. Ten by sme jej ani nekupovali, no natrafili sme na taký, čo bol málo používaný a je to za facku.

zabkazelena007
8. apr 2016

@misel0806 tozvie ci sa k nej este vrati 🙂

misel0806
8. apr 2016

@zabkazelena007 no uvidime ci sa vrati alebo sa bude dedit kto bude mat dalsie deticky v rodine😊