Darček pre 9 ročného chlapca

alexinka33
21. feb 2014

Ahojte mamičky, potrebujem menšiu radu. Čo mám kúpiť môjmu 9 ročnému synovi na narodeniny, na hračky uz je veľký, knižiek ma tiež dosť, nič ma nenápadá.

darina1952
21. feb 2014

@alexinka33 a čo tak elektronickú stavebnicu Boffin? Syn ju má už dva roky a stále sa s ňou hráva - môže si urobiť FM rádio, rôzne elektro-obvody a podobne.
kuk, tu je link na inšpiráciu: http://www.alza.sk/boffin/v2340.htm
...inak ma ešte napadlo bicykel (ten už asi má 😉 ), kolieskové korčule, PC hra, X-box, knihy ako Grázlik Gabo a podobne 🙂

alexinka33
autor
21. feb 2014

Ďakujem ale zrovna toto vsetko ma, tie deti sa teraz majú ja som bola rada keď som mala jednu babiku

sashabb
21. feb 2014

@alexinka33 mame rovnaky problem 😒 zatiaľ ideme kupovať nejaku kvalitnu kolobežku, ktorá bude aj na skákanie. Doma má totižto take obyčajné a tie veru nevydržia pomaly ani sezonu, bez toho aby nehrkali alebo sa s nimi niečo nestalo.

sisi1111
21. feb 2014

Ahoj, podla toho čo ho baví a čo má rád. Môj ide mať tiež 9 rokov v marci a už som rozmýšlala čo mu kúpim keď má tiež všetko a baví ho to chvilku a potom aj tak chce iba hrať na PC. Aj na Vianoce chcel PSP tak sme mu kúpili (inak velmi sa potešil) ale už ho to tak nebaví aj keď niekedy sa hrá na tom no väčšinou si to berie keď niekam ideme na dlhšiu cestu autom napríklad tak sa hrá alebo aj doma ho to baví. A na narodeniny som mu už kúpila takú srandu autíčko na vodný pohon http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13728784&tab=1 a ešte skladačku hero facotry to rád skladá tiež ale musí sa trošku viac nudiť 😀 😀