Ahojte baby.Pomozte mi. Sme pozvany na narodeninovu party 6 rocneho chlapceka. Synček má len 2 a pol, takze ma to aj dost prekvapilo. Kedze je to jeho prva party popýtala som sa mamiciek akým darcekom ho prekvapit. Tak normalnej odpovede som sa nedockala😕.vraj len neaku drobnost.ale ani nahodou neaky priklad ze co.takze prosim napiste ak mate neake skusenosti.dakujeeem:slight_smile:
Spoločenskú hru pre dieťa v jeho veku
6rocny? knizku. ved uz chodi do skoly ... alebo daku peknu sadu pasteliek a skicar k tomu, omalovanky, ...
drobnosť - napr. lopta, alebo angličaky (hot wheels), atď.
Puzzle?
Nejaké autíčko? - možno niečo ako sanitka? hasičské? policajné? - lego? to je istota 🙂
Ta blbina co je plna sladkosti a trieska sa do nej. Pina.. nejak
Pinata
kniha, auto, lopta, batoh, spoloč. hra,
Lego
viac ako 10eurovy darček netreba,do toho lego nevojde...spoloč. hru nejakú malú alebo hero factory -skladačka robot
@janinah 7 e stojí fotbal - hra pre dvoch...panáčikovia sú na takých strunkách....syn sa s tým rád hral...
Píšem, čo sa páčilo môjmu synovi, ako 6 ročnému (a väčšinu by bral aj teraz 🙂 ) - Lego (sú aj jednoduchšie a nie veľmi drahé - na krabičke vždy býva uvedený aj vek), angličáky, nejaká (rýchla a zábavná) spoločenská hra, napr. Dobble, kniha pre 6 ročného: G.Futová - Nezblázni sa, mamička, Očko špehúň, R.Brat - Škola za rohom alebo nezbedy školáka Šuška, B.Jobus - Muflón Ancijáš a jeho spanilá jazda...
zavolsj jeho rodicom a spytaj sa ,co sa paci ich synovi, my me tak boli minuly rok , syn mal 2,5 r a sli sme 6rocnemu..a tomu sa pacilo star wars... hocico, ci by som kupila hrncek, lego, pribor.. 🙂 len nech to bolo star wars.. 🙂 , takze za mna odporucam jeden telefonat rodicom oslavenca 🙂
tato hra je skvela https://www.bejbynet.sk/made-hra-padajuce-opicky (ja som kupovala v draciku trochu inu verziu), gulockove drahy (z lacnejsich cascade - dracik), nejake lietadlo, mozno v tomto case aj sarkana, lietadlo na hadzanie
@atrencsik Ahoj, skús popozerať v tejto téme:
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/darcek-pre-5-rocneho-chlapca/ 😉
Ináč, môj 6-ročný momentálne miluje túto hru, ktorú nedávno dostal (ale je trochu drahšia): https://www.ihrysko.sk/hlavolamy/cervena-karkul...
Dakujem baby😊. Nakoniec to bolo lego ale aspon mam jasno do budúcna. Ked tie oslavy raz zacnú uz to nebude mat konca😂.
@atrencsik ahoj... ak vam zacinaju taketo oslavy tak ti odporucim sa dohodnut s ostatnymi matkami na financnom limite - ste dospele, nemyslim ze ta tema niekoho urazi... ja si tym prechadzam uz niekolko rokov - s muzom kolkokrat nadavame ze decka ziju spolocenskejsie ako my co sa tohto tyka - kazdy 2-3ti vikend nieco... Ale teda pred xy rokmi sme si stanovili limit ze dary do 20 euro - niekedy je to pod, niekedy nad - hlavne pri starsej sa zvykneme uz aj viaceri rodicia dohodnut aby sme nekupovali blbosti ktore uz take starsie deti nechcu, ale kupime napr. citacku, tablet a tak - ak sa spoja 5-6ti rodicia tak sa to da vyskladat a decko ma nieco hodnotne co si realne praje...
pri tychto drobcoch u nas je istota to malicke lego - to stoji do 15 euro a k tomu nejaka somarinka typu kinderko, nejake pekne pero a pod. - podla toho ci je to dievcatko alebo chlapcek... a hlavne treba deti naucit byt vdacne za vsetko aby dokazali ocenit akykolvek dar, pripadne aj nic ak to rodicom nevyda, aj tu podanu ruku a ze dieta prislo by malo vediet ocenit...
Lego. Tym nic nepokazis. Vacsina deti ma lego velmi rada.