Darček pre 5 ročnú dcérku

leito115577
5. sep 2015

ahojte poradite darcek pre 5 rocnu dcerku? rozpravkove knihy dokancia aj bibliu uz mame, a pecietky, magneticku tabulu detsky pc, aj bycykel tiez dakujem za Vaše napady 🙂

bosoriak
5. sep 2015

@leito115577 Kineticky piesok, plastelina, kolobezka, pripadne tablet.

nanulka24
5. sep 2015

U nas frci Lego Friends

tilly24
5. sep 2015

lego friends tiez je u nas oblubeny, figurky igracikov s doplnkymi, a este domcek pre babiky

xjanuska77
5. sep 2015

detsku pokladnu s detskymi peniazkami

pribinak
5. sep 2015

Predplatne detskeho casopisu, tanecny kurz, zakupwnie nejakych hodin jazdy na konikovi

jumama
5. sep 2015

Kartovu hru - Batanimo - cosi na spososb ojny s kartami, ale na tejto su zvierata a porovnavaju sa ich vysky alebo Diamoniak - o princeznach a strigach - stavia sa hrad, ak padne karta carodejnice, musi hrac vratit kartu z hradu, ak padne karta princezny(vily) - je to obrana proti cardodejnici. V podstate cokolvek od firmy Djeco je super. Kupila som na 4toys.sk, posielaju okamzite, odporucam.

bibistec
5. sep 2015

no ja by som sa opytala jej co by si priala. Moja 5,5 rocna ma rada rozpravku RIO a ju zaujima vsetko s touto tematikou ale co ju bavi aj dlhsie tak to su prave papagaje figurky z tejto rozpravky, potom dlho vydrzi malovat vodovymi farbami a rada tvori. inac ani lego ani nic podobne ju nezabavi takze u nas tak, preto kazde dieta je ine tak sa jej opytajte

leito115577
autor
5. sep 2015

noooooooo, ak sa opytam tak to bude zivy konik ktory ju drzi uz dva roky, zaja , sika mame, tablet sa mi zda priskoro, ale kyneticky pieskok je zaujimavy aj jazdy na koni dakujem za rady