Darček pre 5 mesačné dieťa

nikkyniks
14. mar 2014

Ahojte, kamoška porodila v Taliansku malú princeznú ... porodila ju ešte v oktobri, kedže som dostala pozvánku na krstiny, ktoré sa konajú o dva týždne a ja čakám každú chvíľu na svoje baby, ktoré je ešte v brušku, je jasné, že nemôžem cestovať za nimi ... jej teta, ide na krstiny tam a rada by som po nej niečo malej poslala, len ja neviem čo ... neviete poradiť, čo je také vhodné 5 mesačnému dievčatku ku krstinám ? 🙂 Alebo celkovo, čo by sa jej hodilo ? Oblečenia má habadej a hračiek tiež ... A ja neviem ozajstne, čo jej poslať :(

jul11
14. mar 2014

@nikkyniks ja mam rada prakticke darceky. kedze je vacsia,ale nie uplne a blizi sa cas prikrmov,tak moje navrhy a samozrejme zavisi aj od rozpoctu: stolicka na jedenie, priborik, lyzicky (tych treba vela), misky na jedenie, misky zatvaracie,ked sa ide von, alebo teraz je moderne detom stravu robit na pare,existuju rozne pristroje napriklad miomat,alebo taky parak a tak. potom samozrejme podbradniky roznej velkosti,druhu,take gumenne na polievku.

nikkyniks
autor
14. mar 2014

@jul11 No hej, to je super, len oni nemajú miesto v aute, lebo mi vravela jej teta, že len nejakú maličkosť, lebo oni berú kopec vecí tam pre nich, kedže si aj bývanie robia s priateľom 🙂 Ale tie misky nie sú zlý nápad, no uvidím čo nájdem, ďakujem pekne za radu 🙂

jul11
14. mar 2014

@nikkyniks misiek vzdy pri dietati vela treba,takze balicek s miskami,poharikom a priborom alebo lyzickami by sa mal zmestit a urcite vyuziju.a presne,my pouzivame take normalne misky,co sa zatvaraju zo styroch stran,ked ideme von. na chlebik,piskoty, ovocie a aj vyzivu tam vies dat,nic nevytecie. take z tesca minule som si aj dokupovala,stale treba 🙂

nikkyniks
autor
14. mar 2014

@jul11 tak musím skočiť aj ja do Tesca popozerať 🙂 Možno niečo nájdem 🙂

jajus28
14. mar 2014

@nikkyniks ak chces misky tak isto v tescu maju tam super radu s jednej znacky, ku ranajkovej je aj lyzicka ktora sa v miske upevnuje, potom uplne uzastna je miska na polievku na tu nedam dopustit, a este ma napadlo mi v sme cca v tom veku vyuzivali cucatko na ovocie perfektna vec drzalo sa to ako hrkalka do vnutra si dala, banan, jablcko a dieta to odtial uuuplne vycumlalo cez taku sietku a vobec som sa nebala ze si odryzne a zadrhne 🙂 a malo to aj vrchnak takze idelne do kocika.

marosko256
14. mar 2014

Ahoj, my sme kupili supravicku 5 dielnu a este postelnu supravu (mantinel, obliecku na vankus a na paplon) a bol to skvely darcek. Takze by som odporucil toto. A kupovali sme to z oblecsvojebabo.sk a co sme pozerali po obchodoch, tak sme u nich kupili za najlepsiu cenu. Takze skus pozriet a mozno tiez najdes inspiraciu 😉

nikkyniks
autor
14. mar 2014

@marosko256 Také už má 🙂 veď maličká už má 5 mesiacov 🙂

marosko256
14. mar 2014

@nikkyniks A nejaka pekna deka?

biobaby
14. mar 2014

a čo tak darčekovú odliatkovú sadu? je to veľmi milý darček pre čerstvých rodičov, pomocou ktorého si vytvoria odliatok ručičiek alebo nožičiek svojho bábätka. po zarámovaní im stále bude pripomínať prvé mesiace s bábätkom 🙂

nikkyniks
autor
14. mar 2014

@biobaby A kde také niečo zoženiem ? 🙂
@marosko256 Ja neviem, posielať deku ku krstinám 🙂 ja som už zúfalá ... pošlem im pohľadnicu a kúpim škrečka :D

biobaby
14. mar 2014

@nikkyniks pozri ponuku nášho obchodíka 😉

anicka_bp
25. mar 2014

Plienkový darček ... s veľkosťou plienok , ktoré potrebuje a pekného oblečenia poprípade nejaké hračky. Kuk
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/baby_p... alebo baby party facebook. Do pár dní máš darček, ktrý si vyberieš doma 🙂