Ahojte 😉 čo by ste kúpili 4,5 mesačnemu bábätko pod stromček ?
Knižkou nikdy nic nepokazis. Su rozne interaktívne knizky. Mozes napr kupit nieco na podanie, tanieriky, lyžičky ci nejaky pohárik. Su to praktické veci a tym nic nepokazis
knižku, oblečenie, nejakú hračku na kočiar.
Urcite by som sa spytala rodicov. Zalezi aj od hodnoty darceka. Knizkou si myslim nic nepokazis 🙂. Super knizky pre take male babo su napr. Ciernobiele leporela alebo drevene ci latkove knizky ktore sa nauci rychlo prevracat 🙂.
Pre cudzie ci pre svoje ? Neviem ci mas alebo majú ale ak nie penové puzzle, resp penovú podložku na zem, box na hračky detský, alebo hračky do vody s držiakom kt. sa da pripevniť na obklad do kúpeľne, projektor na stenu, v Draciku zoženies aj za 12 EUR, nášmu to napríklad pomáha pri zaspávaní 🙂
@misinka0611 je to pre moje 🙂 dakueem je to super napad ten projektor, to mu urcite kupim 🙂
Ďakujem všetkým za super nápady 🙂 ne to pre moje bábätko, viem ze je este maličký ale chcem aby mal daco pod stromčekom 😀 jeho prvé vianoce 😍😍
Svojmu ci cudziemu? Ak svojmu, tak cokolvek, co bude potrebovat, a pekne to zabalim, ak cudziemu, tak sa spytam jeho/jej rodicov a podla ich doporucenia kupim.