Darček pre 3-ročnú

natalia2007
31. aug 2024

Rada by som jej kupila nieco kreativne, alebo nieco montessori s cim sa prerha, nie len nejaku hlupost. Kreslenie napr. ju velmi bavi, ale uz mame milion farbiciek, omalovaniek. Dakujem!

vsetkounas
31. aug 2024

@natalia2007 ja na tri roky plánujem malej Albi knihu teda to pero a ku tomu knihy .

natalia2007
autor
31. aug 2024

@vsetkounas poznam, ale ze iba to pero stoji 60 eur....?

vreckovka2
31. aug 2024

@natalia2007 u nas vo velkom fici plastelina, kineticky piesok a sliz. Kupujem na mamyvrejzi. A lego, lego a lego.

vsetkounas
31. aug 2024

@natalia2007 bežné kupujem darčeky aj z bazaru ,nemám stým problém my sme mali požičané chvíľku a bavilo ju to takže jej to kúpim .Sú tam fakt aj naučené knihy ,pesničky a zabavilo ju to aj keď sme išli autom . Prípadne skús či sa jej nezložia viacery .Ja som vždy radsej za jednu rozumnu vec ako za milión blbosti .

misana84
31. aug 2024

@natalia2007 aj za 40€ sa dá zohnať a väčšinou je už aj s knihou… v prípade že sa pokazí nemajú problém ho vymeniť aj po dobe záruky

milanemila
31. aug 2024

@natalia2007 daj do googlu napr janod kreativna sada, ale aj ine znacky take vyrabaju, napr djeco ma krasne. Moju malu to extremne bavilo a bavia ju este aj teraz ako 4,5 rocnu.

slavkadi
31. aug 2024

@natalia2007 u nás išlo vtedy varenie - sada na šalat napr od Melisa &Dough, alebo palacinkaren, a plastelína celé sady plastelíny s "varicom" vydávajúcim zvuk a ďalšími doplnkami.

slavkadi
31. aug 2024

@natalia2007
Je tam aj tabuľka s receptami 😁

zanajana
1. sep 2024

Tiež mám "kreatívnu" trojročnú. U nás teraz fičia korálky, navliekame, robíme náramky, náhrdelníky. Alebo tiež nálepky a pečiatky. Dám jej veľký papier, niečo nakreslím a ona vyfarbuje + dolepuje na obrázok nálepky a dopĺňa to pečiatkami.

zanajana
1. sep 2024

Tiež ju aktuálne veľmi bavia magnetické knihy. Alebo sa dlho hrá s Polly pocket. Ja teraz napr. rozmýšľam nad domčekom pre bábiky.