Darček pre 18 mesačné dieťatko

baculka77
25. máj 2016

Ahojte mamičky, v lete k nám prídu na návštevu známy a majú dievčatko ktoré má 18.mesiacov, vedeli by ste mi prosím poradiť, čo by bolo vhodné aký darček pre malinkú, alebo čo by ste mamičky vy privítali, akému darčeku by ste sa potešili pre vaše dievčatko. Ďakujem veľmi pekne za pomoc 🙂

pribinak
25. máj 2016

Nafukovací bazenik

baculka77
autor
25. máj 2016

@pribinak jej super nápad, dakujem, kúpim aj ten

dominika6
25. máj 2016

@baculka77
Veru k tomu bazeniku bud hracky do vody alebo plavky

annannas
25. máj 2016

aj babika dievcatko stale potesi, napr s kociarikom

baculka77
autor
25. máj 2016

@dominika6 ,
@annannas dakujem mamičky, začnem kupovat uz pomalicky

katrinka8
25. máj 2016

Len zase aby mali ten bazénik kam dať - ak bývajú v byte, tak možno im to nebude treba + to, že ak to hneď nenafúknete a nenapustíte vodu, tak to dievčatko to asi moc neocení v tej chvíli.
Ja by som sa určite poradila s rodičmi, najmä čo sa týka kočiarika a takýchto väčších hračiek - ak už náhodou doma majú, aby im to nezavadzalo skôr. Detičky v tomto veku majú rady aj napr. tie plastové "motorky" - odrážadlá, ale to je tiež taká vec, že to už možno majú. Skôr by som vybrala niečo také neutrálne, detskú knižku, bábiku, možno nejaké aj autíčko "pre dievčatá" (baby niekedy chcú práve tie autíčka, ktoré vidia u chlapcov), alebo veľa detí má tiež rado také tie drevené železnice (drevené koľajnice s vláčikmi). Neviem, odkiaľ si, ale napr. v Ikea majú výbornú základnú sadu, tiež ich majú aj v Tescu alebo v Dráčiku (ale to neviem isto) - tie sady sú rôzne, obvykle zapadajú do seba, čiže sa aj neskôr dajú prípadne k tomu dokupovať rôzne segmenty.

julls51
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzgro
Odpoveď bola odstránená
Zobraz