Čo kupit 13-14 ročnému chalanovi?
Viete mi poradiť ?
Nejaká maličkosť...
🙂
Znacky koss sluchadla
Mam takmer 13r synovca, rozpocet na jedno dieta v sirsej rodine som si dala 20€ a tak dostane 3d puzzle, lebo rad stavia a ma asi vsetko.. Jeho napr bavi aj lego technic napr. alebo nejake modely.. Dolezite je, aky je ten na ktoreho sa pytas..
mikinu , čo je teraz trendy, alebo bezdrôtové slúchadlá / tie som kupovala cca za 30E na ali , nebola to čína a sú super/ možno také hodinky s veľkým ciferníkom to teraz chalani hodne nosia alebo tie ledkové , nie sú len drahé značky, alebo nejaké zlepovacie modely to je tiež zábavka dobrá , no záleží čo má chlapec rád a aké má záľuby
Poukazka do obchodu s hrami na pc alebo ak má playstation ci xbox, ja sa v tom nevyznam
Aj u nás letí xbox a hry, alebo hudba, alebo mp3 a notebook a podobne...
tiež ma napadli slúchadlá, alebo prenosný reproduktor, dokovacia stanica na mobil, obal na mobil...
Ja som pubiške kupila USB klúč, ale taký, čo ide aj do mobilu
U nás tiež slúchadla bezdrotové
no to je problém aj u nás....synovec 17 r, neter 13r....
neter spoloč. hru dostane - pre vekovú kateg. 14 rokov a chalanovi chceme kúpiť tričko....
@deti95060810 ja som už kupovanie synovcom a neteriam zrušila, našťastie, Od nejaých 10 rokov to už je naozaj problém, kúpiť niečo, čo aj využijú. Už to sklzlo potom do toho, že sme mesiac pred vianocami riešili s rodičmi, čo komu kupime my a čo oni našim ... a liezlo mi to na nervy, lebo mam niekedy problém vymyslieť, čo svojmu decku, nieto ešte dávať tipy iným členom rodiny.
Napr našim deťom by bola nejaká poukážka na nákup hier zbytočná, hry nehrajú, resp. neuznávam takýto druh zábavy a teda ani žiadne konzoly nedostanú, ani na PC hry nekupujeme. Obalov na mobil ma dcera asi 10, slúchadlá v každom šuflíku, ale priebežne dokupujeme, lebo sa to kazí. Bezdrôtové reproduktory má 3 ... ako chcela by nejaké značkové, ale ja nedám za nejaký reprák alebo slúchadlá viac, ako za celý počítač 😀 Odkedy ma iPhone, tak občas nejaké príslušenstvo, ale to vždy googlim pol dňa, kym nájdem niečo vhodné
@hettinka ako sa ti podarilo to zrušiť ?
mne to ide na nervy, pretože tým deckám sa ničím nezavďačíme....rodičia sú inak finančne zazobaní, detiská dostávajú od rodičov drahé darčeky - min. rok notebooky, a my keď podarujeme knihu napr. tak to ani nečítajú....ako darčeky uznávajú len bicykel, notebook a samé drahé veci....
my sme finančne na tom len tak tak, takže od nás dostanú darček max. za 10 -12 e....
najradšej by som povedala že to s tými darčekmi nemá zmysel, ale ako ? myslím , že by sa urazilo pol rodiny....
Ešte že je to len raz do roka....🙄
@deti95060810 no normálne sme si to povedali, na rovinu. Asi aj im odľahlo, lebo ja nemám problém deťom niečo kúpiť ... ale keď neviem čo a ešte mám vymýšľať iným, je to otrava. Tak už vymýšľam len starkým, respektíve už aj sama kupujem a oni kupia ešte malé prekvapko.
no asi tie sluchadla alebo ak ho zaujima tak mozno nejaku hru na pocitac? neviem, nic si o nom nenapisala co ma rad alebo co ho bavi 🙂
@fildo3
napr. slúchadlá na počúvanie hudby...