Darček pre 11 ročnú slečnu

lucindao
6. dec 2014

Moj manzel ma s prveho manzelstva dceru.ktoru vidi malokedy kedze byva 200 km od nas.vobec neviem ake ma zaluby co sa jej paci.lebo ked sa jej opytam tak povie ze nic.ale idu vianoce a chceme jej nieco kupit.manzel sa ex manzelky nechce opytat pretoze sa nerozpravaju.tak poradte co taku slecnu moze zaujimat

sissy27
6. dec 2014

@lucindao to, že býva 200km od vás nie je v dnešnej dobe dôvod na to, aby otec nepoznal záľuby alebo priania svojej dcéry ☹ 11ročná snáď má mobil, pripojenie na net, sociálne siete... keby aj nič z toho, tak čítať a písať snáď vie, tak kľudne využiť aj služby pošty v kombinácii s papierom a perom... pekným darčekom by mohlo pre ňu byť viac záujmu zo strany otca a potom by mu snáď aj sama povedala, čo si želá pod stromček...
moju 11ročnú zaujíma už kozmetika, móda, knihy, väčšina detí túži po mobile či tablete, spoločenské hry, športová výbava, zážitky (u nás napr. lístky na cirque du soleil), niečo sa dá nájsť aj darčekových portáloch (napr. profi fotenie)... u nás sú v kurze ešte stále popri týchto už viac dospeláckych darčekoch aj bábiky monster high 🙂 len žiaľ, my tú slečnu poznáme asi presne tak, ako vy... takže skontaktovať sa s ňou a nech sama povie, čo by si želala...

lucindao
autor
6. dec 2014

@sissy27 to nepoznas jej mamu.telefon ma ale pri rozhovoroch s otcom je stale matka takze nechce velmi nic povedat.ked sa jej opytame tak povie ze nic lebo jej mama nedovoli.na socialnej sieti nie je.nema mail ani nic.cez prazdniny je u nas ale nechce nic povedat.takze som sa opytala na typ na darcek a nie aby ma niekto kritizoval ze preco a naco.dakujem

katka1981
6. dec 2014

@lucindao, ja by som sa skusila opytat jej matky, mozno ze bude normalna, ked ide o darcek pre jej dieta. Babicka alebo niekto iny z rodiny nevie? Toto je tazke, ajkeby ste mali dobre vztahy, vbelakrat dieta povie, ze nic nechce, ze ma vsetko a potom si lam hlavu. Aky mas s nou vztah ty?

lucindao
autor
6. dec 2014

@katka1981 uz sme sa pytali babky ta tiez nevie.jej matky sa pytat nejdeme lebo ako stale povie ze vsetko ma ze name dat peniaze ale tak chceme aj neaky darcek

sissy27
6. dec 2014

@lucindao napísala som ti 7 tipov na darček pre 11ročnú slečnu, to si asi prehliadla, nevadí...

bonaqa2013
6. dec 2014

tam sú asi narušené medziľudské vzťahy, dievčatko už chápe a asi sa jej ani nepáči že jej ocinko býva s nejakou tetou a nie s jej maminkou. Takže či jej kúpite to či ono, neviem či sa zavďačíte.
Ale skús sa pozrieť na Alza. sk tam sú rozne hračky pre deti aj s približným vekom. Možno ťa zaujmu spoloč. hry, logické ap.
Ale možno by ste zaujali s kolieskovými korčuľami, korčuľami na ľad, bicyklom, mobilom, smart., náramkovými hodinkami ..... mám takmer 9 roč. dcéru