Ahojte viete mi poradit co kupit na vianoce stvorrocnemu chlapcovi?uz ani neviem co traktorov ma plnu kopu,bicykel,odrazadlo aj kocky.rozmyslala som nad vlacikom s kolajnicami alebo nad autodrahou.co mi poradite?dakujem
my kupujeme nasmu (tiez 4 roky) lyziarsku vybavu a knizky. Hracky ho nebavia, je plne akcny, tak nech si energiu uspesne vybije 🙂
lego,pokial je sportovejsi a ma vacsie nohy tak ladove korcule,resp kolobezka,bicykel,spolocenske hry
najlepší vek na lyže,korčule...však už nie je babetko 😉 ..autodráhy či koľajnice ti zaberú miesto,furt musíš rozkladať,každý ich nakoniec má,ale môjho to ani nebavilo,požiarnicke auto oi sanitka viac a hlavne keď dostal ten koberček s cestami...a lego je dobrý darček,aj bionicle či hero factory podľa veku
Môj dostáva obliečky, knihu a jednu hračku. Športovú výbavu má. Nedávno dostal kolobezku, a to bol asi najlepší darček doposiaľ 😉
autodráha je fajn. my máme tú od Wader, ktorú si skladá ako potrebuje a stále to rozkladá a skladá. my máme niečo takéto. http://wader.hracky-predeti.sk/kid-cars-3d-mest...