Darček na meniny pre štvorročného synovca

katrinka8
7. okt 2016

Baby, som v koncoch, čo kúpiť 4-ročnému synovcovi na meniny. On má rád autá a vláčiky - ale z toho už má asi ozaj všetko, zdá sa mi od veci mu dávať 365. autíčko alebo x-tý doplnok k železnici. Knihy moc nečíta, navyše žijú v ČR, takže rodičia preferujú teraz radšej české. Na tvorenie tiež moc nie je - že pastelky, plastelína atď. Plus keďže sú to "len" meniny, nechceme, aby to bolo niečo nákladné. Takže mám asi veľa požiadaviek, ale dochádza mi fantázia.

zuzana231
7. okt 2016

Ahoj, možno nejaká spoločenská hra? Dobble

evita11223
7. okt 2016

dobble je super hra 🙂 mozno by ho potesila aj plastelina teraz su tie take inteligentne, magneticke a podobne skus to pozriet 😉

petrad15
7. okt 2016

@katrinka8 spoločenská hra poteší snáď každé dieťa aj keď si myslím že keď má najradšej autá tak ďaľšie do zbierky by ho len a len potešilo. Pretože tie čo má doma s nimi sa už dosť pohral a možno by prijal nejaké aj nové🙂

katrinka8
autor
7. okt 2016

@zuzana231
@evita11223
@petrad
Tú hru si pozriem, aj keď neviem, či on je zrovna typ na spoločenské hry 😀 Skôr asi kuknem tú plastelínu, ďakujem za rady. Plastelínu mal rád naposledy. Keď mi nič iné nenapadne do zajtra, asi s ňou aj veru skončím 😀 Autíčko som vylúčila, o mesiac má narodeniny, tak zas bude dilema 😀 😀 😀 😀

cerez
8. okt 2016

Prosím ťa, len inteligentnú plastelínu nekupuj, rodičia sa ti určite nepoďakujú. Zlá osobná skúsenosť!
Môjho okrem autíčok baví spoločenská hra Moje prvé obrázky v kocke, veľké puzzle na zem. Nemyslím viac kusové, ale väčšie rozmery. 🙂

cerez
8. okt 2016

posielam ti link na tie puzzle, má rád autá a toto by sa mu možno páčilo
https://www.modrykonik.sk/market/hracky/4x9128/...

katrinka8
autor
10. okt 2016

Baby, nakoniec som kúpila tú hru Dobble a omaľovanku Maľuj vodou (to mala naša veľmi rada). Najväčší úspech však malo obyčajné kinderko 😀 😀 😀
A ďakujem za všetky typy. Hra Dobble ma zaujala, tak asi ju nájdu aj naše deti pod stromom alebo čo 😀

evita11223
15. okt 2016

@katrinka8 tak to sa tesim ze si tu hru kupila, my sa ju hrame mnohokrat aj samy s muzom, len tam som uz poslednu dobu narazila na kamen urazu, ze nechce to so mnou hravat lebo vraj podvadzam 😀 a pritom to vobec nie je pravda 😀 😀

katrinka8
autor
16. okt 2016

@evita11223 - 😀 😀 😀
Hru kúpila moja mama aj mojej dcérke na meniny, ale verziu Hľadá sa Dory, čo je síce od 4 rokov (má 6), no ale vraj krajšie obrázky. Kameň úrazu je u nás to, že polovicu obrázkov nevieme rozoznať a pomenovať 😀 😀 😀

evita11223
25. okt 2016

@katrinka8 to je na tom to najhorsie hej 😀 clovek by sa aj zahral a nevie no 😀 nic si z toho nerob nie ste urcite jedini 😀 my sme minule boli v tescu a kukam na plysaka ze to je co akoze za zvieratko? a kamoskin syn ze to nepoznas? ved to je z rozpravky 😀 asi som uz na to stara

katrinka8
autor
25. okt 2016

@evita11223 - 😀 potom sme zistili, že v návode je väčšina tých tvarov vypísaná, že čo to je, ale niektoré stále nevieme, tak si to podľa seba nazývame 😀

evita11223
16. dec 2016

@katrinka8 klasika, asi sme na to uz prilis stare alebo neviem si to inak vysvetlit 😀 ja sa kolkokrat smejem aj ked kamoskin syn pride, ze chnapes prde? jo ja tomu chnapam 😀 tak dlho som nechapala ze z kade to ma a nakoniec ze to je tiez fraza z rozpravky 😀