Baby, som v koncoch, čo kúpiť 4-ročnému synovcovi na meniny. On má rád autá a vláčiky - ale z toho už má asi ozaj všetko, zdá sa mi od veci mu dávať 365. autíčko alebo x-tý doplnok k železnici. Knihy moc nečíta, navyše žijú v ČR, takže rodičia preferujú teraz radšej české. Na tvorenie tiež moc nie je - že pastelky, plastelína atď. Plus keďže sú to "len" meniny, nechceme, aby to bolo niečo nákladné. Takže mám asi veľa požiadaviek, ale dochádza mi fantázia.
dobble je super hra 🙂 mozno by ho potesila aj plastelina teraz su tie take inteligentne, magneticke a podobne skus to pozriet 😉
@zuzana231
@evita11223
@petrad
Tú hru si pozriem, aj keď neviem, či on je zrovna typ na spoločenské hry 😀 Skôr asi kuknem tú plastelínu, ďakujem za rady. Plastelínu mal rád naposledy. Keď mi nič iné nenapadne do zajtra, asi s ňou aj veru skončím 😀 Autíčko som vylúčila, o mesiac má narodeniny, tak zas bude dilema 😀 😀 😀 😀
Prosím ťa, len inteligentnú plastelínu nekupuj, rodičia sa ti určite nepoďakujú. Zlá osobná skúsenosť!
Môjho okrem autíčok baví spoločenská hra Moje prvé obrázky v kocke, veľké puzzle na zem. Nemyslím viac kusové, ale väčšie rozmery. 🙂
posielam ti link na tie puzzle, má rád autá a toto by sa mu možno páčilo
https://www.modrykonik.sk/market/hracky/4x9128/...
Baby, nakoniec som kúpila tú hru Dobble a omaľovanku Maľuj vodou (to mala naša veľmi rada). Najväčší úspech však malo obyčajné kinderko 😀 😀 😀
A ďakujem za všetky typy. Hra Dobble ma zaujala, tak asi ju nájdu aj naše deti pod stromom alebo čo 😀
@katrinka8 tak to sa tesim ze si tu hru kupila, my sa ju hrame mnohokrat aj samy s muzom, len tam som uz poslednu dobu narazila na kamen urazu, ze nechce to so mnou hravat lebo vraj podvadzam 😀 a pritom to vobec nie je pravda 😀 😀
@evita11223 - 😀 😀 😀
Hru kúpila moja mama aj mojej dcérke na meniny, ale verziu Hľadá sa Dory, čo je síce od 4 rokov (má 6), no ale vraj krajšie obrázky. Kameň úrazu je u nás to, že polovicu obrázkov nevieme rozoznať a pomenovať 😀 😀 😀
@katrinka8 to je na tom to najhorsie hej 😀 clovek by sa aj zahral a nevie no 😀 nic si z toho nerob nie ste urcite jedini 😀 my sme minule boli v tescu a kukam na plysaka ze to je co akoze za zvieratko? a kamoskin syn ze to nepoznas? ved to je z rozpravky 😀 asi som uz na to stara
@evita11223 - 😀 potom sme zistili, že v návode je väčšina tých tvarov vypísaná, že čo to je, ale niektoré stále nevieme, tak si to podľa seba nazývame 😀
@katrinka8 klasika, asi sme na to uz prilis stare alebo neviem si to inak vysvetlit 😀 ja sa kolkokrat smejem aj ked kamoskin syn pride, ze chnapes prde? jo ja tomu chnapam 😀 tak dlho som nechapala ze z kade to ma a nakoniec ze to je tiez fraza z rozpravky 😀
Ahoj, možno nejaká spoločenská hra? Dobble