Ahojte , sme pozvaní na oslavu narodenín chlapčeka 2 roky. Som úplne v rozpakoch čo mu kúpiť. Mama chlapčeka hovorila že hračky určite nenosiť. Máte nejaké rady?
Byvajú na dome ? Ak ano tak možno taký ten maličky bazenik, niektoré su aj s takou šmyklavkou. Alebo urobiť nejaký baliček plný dobrôt.
@dadka1997 všetky možné knižky má, interaktívne aj obyčajne. Na to že to je z rodiny je jedlo málo.
@lucia23529 Ano na dome. Nad bazenikom som rozmýšľala, no doma majú aj stavaný v zemi aj menší preňho. Tak isto aj pieskovisko, smyklavku a hocijaké preliezky. Všetko čo mi napadlo, už majú.
Knižkou nič nepokazíš. K tomu nejaký balíček zdravých sladkostí.
Poukážku do nejakého detského zábavného centra. Prípadne zábavného parku.
bazenik s guličkami, nejaké odrážadlo, senzomotorická podložka
Aby si sa vyhla kupe niecoho, co uz dieta ma, zvol poukazku do knihkupectva, hrackarstva, ci na zazitok plus nejaku drobnost/sladkost. Alebo nieco, co sa minie, pripadne coho nevadi viac ks. Napr. lopta, sport.potreby, farbicky, kreativne potreby. .. Alebo sa rovno porad s rodicmi dietata.
Kezde dieta vsetko ma, tak jedine poukazka a vyberu si co potrebuju. Nerob si hlavu z toho, ze nebudes mat drobnost na pamiatku, to su vacsinou zbytocnosti, ktore len zavadzaju.
@kp7333 autorka,myslim,ze ti najlepsie kp7333 poradila. Hlavne,ked nevies,co uz vsetko ma a co ho bavi. Mojej 2rocnej som kupila knihu s albi perom,vravim si,aky skvely darcek. A ona sa toho pera tak boji,ze reve o dusu😅musi byt zavrete v skrinke.
Bublifuk, peciatky, prve samolepky/taky zosit, prve puzzle, prstove farby, malovanie vodou dinosaury alebo hocijaký model auticka
Podľa mňa to malo nie je.. tak sa opytajte rodicov, je to stale iba male dieťa.. comu inemu sa ma potesit ak nie hracke? Ak rodicia chcú eniaze by som neriskovala, lebo nikdy neviete načo to minú..
Jedine uz len poukazku. A baby plavanie, do nejakého centra pre deti co mate v okolí... decká kozmetika tiez nie je nikdy na skodu .. vlastne nic co sa zúžitkuje
@dadka1997 na plávaní už boli a majú zaplatené už ďalšie, kozmetiky tak isto majú až až
Kupila by som knizku alebo nieco na rozvoj jemnej motoriky podla zaujmu dietata. Pred kupou by som si to overila s maminkou ci to este nemaju.
Ak ma rad napr auta, skvela je knizka Naj dopravne prostriedky v pohybe. Samolepky s autami, plastelina s razitkami / vykrajovatkami strojov. Pripadne noznice na strihanie. Skvela je sada na rozvoj jemnej motoriky od learning resources. Malovanie vodou a k tomu stetce s gulatou ruckou. Zaujat by mohla i detska lupa, baterka alebo farebne sklicka na miesanie farieb.
Takemuto drobcovi staci malo.
Tak potom to dieta je fakt rozmaznané 🫣😃 a teda urcite sa treba spytat rodicov.. lebo všetko co sme ti tu vymenovali má .. skôr si myslim, že je otazka skor kolko peňazí, no peniaze do obalky by som nikdy nedavala, lebo nevies na co to rodičia použijú.. tak uz len poukazku do nejakeho obochodu s oblecenim, tam sa nemaju na co vyhovorit, dieťa rastie, čiže oblecenia treba dosť 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Knižka o zvieratkach .. alebo knizka z albi s tym perom alebo nejaké detske chrumky dzusik, čo ma dieťa rado