Poradite mi nejaky maly darcek k birmovke ? pre dievca aj chlapca, ktorym ideme za krstnych ,, po zrelych uvahach zhodnoteni situacie sme sa rozhodli dat s manzelom obom peniaze, ale chcela by som im predsa len dat nejaku malickost, ktoru si snad niekam odlozia a budu ju mat na pamiatku
Ak sú aktívny kresťania, tak by som určite darovala bibliu, tú som dala aj dcérke, aj keď doma máme, ale to bola jej a mohla si do nej počiarkovať a značiť čo ju zaujalo. Alebo sú aj všeliaké maličkosti a darčeky pre mladých na stránke www.kumran.sk, okrem kníh je tam aj potitul darčeky, od tričiek, cd - čiek, bižu až po darčeky zo svätej zeme je tam všetko, často naraz tam kupujem veci, seriózny obchod. A samozrejme najkrajší darček je modlitba za nich 😉 , a
dobry den ja by som sa chcela spytat co je potrebne pre birmovku? aj pre birmovanca aj pre birmovneho rodica ?
Ahojte mám podobný problém idem za birmovnú a dohodli sme sa že budeme darovať peniaze. Koľko by ste darovali vy? 🙂
ja idem na birmovku a neviem ake saty si mam kupit a co tam potrebujem este
U nás bolo vždy zvykom na birmovku kupovať hodinky, zlatý krížik alebo retiazku 🙂 Ak chcete len maličkosť, tak by som zvažovala asi nejakú dobrú kresťanskú knihu, bibliu, drevený kríž, ruženec.....a pod... určite Vám poradia v predajni.... 😉