Ahojte,
dnes sme sa s dcérou celkom dobre vyblazeneli na Dance-pade? "Hrávate" to niekto ešte? Je to super relax, aspon sa trošku popohybujeme, a aj nas drobec, ked vidi staršiu, tak sa rehli odušu... 😀
Pre tych, co si chcu spravit obraz:
To my sa ale ani zdaleka nechytame na toho drobca... 😀 😀 😀
jee aj ja chcem takeee 😀 😀
to je uplne super.Kamoska to ma dovezene pre malu zo zahranicia.Mne sa to strasne paci len by sme museli spevnit podlahu keby som to chcela aj ja pouzivat 😅
Holky to je super. 😀 JAk se to přesně jmenuje?
To musím mít doma 😀
tina, tak to som len nedavno videla v jednom filme , ale nevedela som ako sa to vola a v com presne spociva ta hra? alebo tanec? co treba robit?
mnoo to by aj mna zaujimalo 😉
toto som nasla
Jéé vidíte..já to viděla ve filmu:Hudbu složil,slova napsal..a už tam mě to zajímalo..
Jen kde to sehnat,že?
http://www.partyfun.cz/Dance-Dance-Revolution-v...
a tu su ceny v ČR
to bude ale asi i dost finanční záležitost,že?
Tak to není hrůza..čekala jsem víc..
no chela som sa ich opytat do kolko kg sa smie na podlozke(by som to vyuzila na chudnutie)no maju neaky problem na stranke
tina nemas to niekde v navode?
chci 😀
já to viděla ve Wasabi a musí to být fakt prdel 😀 určitě lepší než sezení u pc her 😀
hmmm, ta nosnost by mě taky zajímala 😝
Na to potrebujes Wii konzolu, alebo to funguje bez toho ? Na televizor ?
To Wii som videla u kamosky, oni mali Fit a nejake hry, tak mi ukazovala, ako doma hraju tenis. ALe myslim, ze aj k Wii sa da dokupit takyto koberec na tancovanie.
ten kobereček je i k PC
třeba tu http://www.tanecni-hry.cz/
no,asi treba ktomu konzolu ,ak nechceme pc,cooo? 😒 ta telka je lepsia 🙂
Ty jo,to je šílené,to vidím poprvé 😀 To máte doma ten koberec?Sranda to musí být.My byli kdysi u kámošky a oni měli půjčené od známých zase takové hry na televizi.Byla tam kamera,každý si nahrál svoji fotku a musely se dělat pohyby podle televize.Kreslit kolečka,chytat bubliny,zvedat ruce zrcadlově,bylo tam toho spoustu.Jsme se nasmáli u toho.Kdyby někdo věděl jak se to jmenuje nebo našel video,dejte to sem prosím.