Ahojte,maminy,táto téma ma napadla,keď som včera dosť dlho hľadala v hračkárstve dobrú,nie veľmi drahú hračku pre môjho syna,aby ju za pol dňa nerozbil,aby sa s ňou zahral aspoň 5 minút,aby bola pekná a bezpečná....pripíšte,prosím svoje tipy, a kvôli prehľadnosti asi takto
- chlapec 2.r. -plastový vrtuľník alebo auto,ktoré majú jednotlivé časti pospájané plastovými šrubkami,pribalený šrubováčik,chce to ešte pomoc dospelého,to skladanie,ale malého to veľmi zaujalo,cena menej ako 100 Sk,a kúpila som to v Dráčiku (to neviem,či tu môžem aj obchod uvádzať,ale asi by to nemalo nikomu vadiť)
u nas teraz frcia hukajuce auta, takze vacsionou policajne, lebo taku sanitku ako si predstavujem, som este nevidela nikde v obchode 🙂
my sa puclujeme od malinkych cez tie v knizke az po maxi penove s abecedou 🙂
tak u nas funguju najviac knizky,pri tom by sedela stale 😵
u nás fungujú bagre, miešačky, motorky, žeriavy, vláčiky...
inak super hračka, vlastne asi domčova naj je taký vláčik na dráhe, s tou sa hrá už vyše roka... je to fisher price s tými figúrkami, vláčik ide a vydáva zvuky, u nás už nie, lebo nemáme baterky a malý sa s tým teraz lepšie zahrá, ale keď bol menší, tak ho tie zvuky strašne bavili a smial sa na tom...
u nás sú to knižky,detské časopisy typu-Macko Pu,Princezné..farbičky,lepidlá.. 🙂
Ahojte. podla mna su to knizky detske a urcite drevene hracky. Pripadne lego.
tak mi fičíme na knižkách...na autách a bábikách...ale veľmi rada sa hrá s kockami...uvidíme čo bude ďalej 😀
ahoj u nas uz par rokov funguje drevenne vlaky aj kolajnice.daju sa kombinovat druhy s ikea tesca a aj inych znaciek.zacalo to bavyt aj malu.mame ooobrovsku drahu a plnu krabicu vlakov.kazda detska navsteva to oceni su k tomu zvieratka mosty krizovatky a pod.u nas frcia este drevenne stavebnice s ikea dom auto babika a tak.
ja by som sa chcela spytat ze co si myslite o strarodavnych (ludovych)klasickych drevenych hrackach ako napriklad vlacik, konik a pod.
u nas bol dreveny vlacik na prvom mieste, hugo sa s nim prehral cele dni.
my mame doma tiez drevene hracky, partner hned na zaciatku chcel aby sme mali doma, nerozbije prehra sa s tym. U nas vedu klasicke drevene kocky 😉
u nás, dcéra má 3,5roka, tiež vedie vláčik s dráhou, puzzle, rôzne skladačky, drevené zvieratkové domino- (robí garáže, domčeky pre zvieratká) Tiež amozrejme knižky, časopisy, farbičky, farené papiere, nožnice a lepidlo, vodové farby. Nad postelou má špagátiky, kde si drevenými farebnými pripinačkami (taktko sa pohral s farbením+ prípadne aj zvieratnká nakreslené a nalepené sú na nich) vešia svoje výtvory. Tak je potom taká spokojná.
Ked bola menšia (cca od 1roka), tak mala oblúbenú takú drevenú skladačku-zvieratká, ktoré musela zasunúť do správneho podkladu, tiež leporelá a oblúbené zvieratkové kocky 3x3ks-tie sme nosili všade. 😅
ja mam dievca 19mes., u nas vedu knizky, drevenne kocky, handerna babika, radio s mikrofonom - platsove, vtedy vyspevuje ostosest 😀 , leporela, a pastelky, lopta, a gymnasticka lopta 😉
ja som také niečo kupila synovi ale pst to donese Ježiško ja mam pri svojich deťoch osvedčené leporela naši pri tom presedia ahlavne mladší tomu sa momentalne lubia cicky a havkovia ale dobra hračka je aj lego dokažu sa s tým zahrať aj menší hlavne ked to ma aj nejaké to autičko na ktoré môže kocky ukldať.