Dobrý deň, prosím ma niekto skusenost s tymto cyklovozikom? Pripadne od akrho veku je možné ho použiť? Ďakujem 😊
Cyklovozik je super, len treba rátať,ze zabera dost miesta.
@grlu ja by som ten vozík nekúpila :( podľa mna nemá vôbec žiadne odpruženie, preto je taký “lacný”. Zároveň nemá žiadne dodatočne úložné priestory. Ak máš obmedzený rozpočet, skús sa radšej popozerať po niečom v bazári. Keď tak kúpiš za tu cenu podľa mna croozer a aj s miminkovnikom, ktorý je podľa mna oveľa lepšie riešený ako ma thule.
Kľudne sa pýtaj ak máš otázky. My mame aj jedno aj dvojvozik a používame to celoročne v lete či zime.
@grlu
Treba vyhľadať na webe. Inak coaster vyzerá byť dosť social edition. Podľa obrázkov nemá pruženie. Veľmi si rozmyslite, čo kúpite a na čo sa dá využívať. Mám skúsenosť s CX, a to je paráda, aj pruženie, aj odnímateľná protislnečná resp. dažďová fólia, vrátane bokov, úložný priestor, dá sa sklopiť pri transporte, k tomu ski set.
@grlu coaster nie je odpruzeny, preto ta cena. Takyto by som pre male dieta urcite nekupovala..
Mozno pozrite aj bazare, da sa fajn kúpiť niekedy, lebo fakt to stoji dost..
Miminkovnik sa používa cca do 9mesiacov a všeobecne take male dieťa sa odporúča vozit len po rovnych asfaltkach a v odpruzenom voziku. My mame inu znacku, maly sa tam rad vozil, ale väčšinou aj tak len spal 😃
@grlu jednovozik mame tiež cx1 a dvojvozik ten sport sa mi zdá. Ale kamošky majú croozer a ten je tiež podľa mna v pohode. Určite je to veľká investícia, ale ono sa to ozaj dá kúpiť na bazári a potom aj v pohode predať. Cena za používanie nie je až taká vysoká. Čiže popozerajte bazare.
Mali sme od thule, sedel tam dobre
Ak dieťa ešte nesedí, dá sa dominovať tzv. miminkovník.