Cyklovozík Thule Coaster XT

grlu
24. dec 2020

Dobrý deň, prosím ma niekto skusenost s tymto cyklovozikom? Pripadne od akrho veku je možné ho použiť? Ďakujem 😊

draik
24. dec 2020

Ak dieťa ešte nesedí, dá sa dominovať tzv. miminkovník.

enoula
24. dec 2020

Cyklovozik je super, len treba rátať,ze zabera dost miesta.

grlu
autor
24. dec 2020

@draik ano, viem ze existuje aj miminkovnik ale mate prosim overeny nejaký, ktorý je kompatibilný s tymto vozíkom? 🙂

grlu
autor
24. dec 2020

@enoula aj po zložení? Citala som ze tento je najspratnejsi so vsetkych. Ale stále mi nejde do hlavy prečo je taky lacny keď na same dobre recenzie. Cize ste s nim spokojna? Odpruzenie je dobre? A úložný priestor je tiež veľký?
Prepáčte ze toľko otazok ale neni to 5€.🙂

ceklis
24. dec 2020

@grlu ja by som ten vozík nekúpila :( podľa mna nemá vôbec žiadne odpruženie, preto je taký “lacný”. Zároveň nemá žiadne dodatočne úložné priestory. Ak máš obmedzený rozpočet, skús sa radšej popozerať po niečom v bazári. Keď tak kúpiš za tu cenu podľa mna croozer a aj s miminkovnikom, ktorý je podľa mna oveľa lepšie riešený ako ma thule.
Kľudne sa pýtaj ak máš otázky. My mame aj jedno aj dvojvozik a používame to celoročne v lete či zime.

draik
24. dec 2020

@grlu
Treba vyhľadať na webe. Inak coaster vyzerá byť dosť social edition. Podľa obrázkov nemá pruženie. Veľmi si rozmyslite, čo kúpite a na čo sa dá využívať. Mám skúsenosť s CX, a to je paráda, aj pruženie, aj odnímateľná protislnečná resp. dažďová fólia, vrátane bokov, úložný priestor, dá sa sklopiť pri transporte, k tomu ski set.

enoula
24. dec 2020

@grlu coaster nie je odpruzeny, preto ta cena. Takyto by som pre male dieta urcite nekupovala..
Mozno pozrite aj bazare, da sa fajn kúpiť niekedy, lebo fakt to stoji dost..
Miminkovnik sa používa cca do 9mesiacov a všeobecne take male dieťa sa odporúča vozit len po rovnych asfaltkach a v odpruzenom voziku. My mame inu znacku, maly sa tam rad vozil, ale väčšinou aj tak len spal 😃

grlu
autor
25. dec 2020

@ceklis rada si necham poradit. a aky typ mate vy? Zároveň by som potrebovala aby bol aj sikovny ked sa zlozi.

grlu
autor
25. dec 2020

@draik jasne ďakujem 😊 s akým prosím Vas presne typom mate skúsenosť ? Thule cx?

grlu
autor
25. dec 2020

@enoula a aky typ prosím vas mate? Asi ale drahsi vsak?

grlu
autor
25. dec 2020

@ceklis
@draik
@enoula
QERIDOO Sportex 2
Damy a s týmto nemáte niektorá skúsenosť?

draik
25. dec 2020

@grlu
Thule chariot CX1. Ak to chcete využívať aktívne, odporúčam priplatiť si. Inak väčšia ponúka jazdených je na rakúskych portáloch.

grlu
autor
25. dec 2020

@draik no my to máme trošku dalej.ale dakujem ,idem to preskúmať 🙂

ceklis
25. dec 2020

@grlu jednovozik mame tiež cx1 a dvojvozik ten sport sa mi zdá. Ale kamošky majú croozer a ten je tiež podľa mna v pohode. Určite je to veľká investícia, ale ono sa to ozaj dá kúpiť na bazári a potom aj v pohode predať. Cena za používanie nie je až taká vysoká. Čiže popozerajte bazare.

enoula
25. dec 2020

@grlu mame queridoo, ale len pre jedno dieťa. Vyuzivany len ako cyklovozik, na to úplne stačí

grlu
autor
25. dec 2020

@enoula ja som tiez nakoniec queeridoo vybrala. A požičali ste aj miminkovnik? A aky typ mate?

grlu
autor
25. dec 2020

@ceklis ďakujem vybrala som queeridoo, nemáte skúsenosť s mininkovnikom? 🙂

enoula
26. dec 2020

Mali sme od thule, sedel tam dobre

grlu
autor
26. dec 2020

@enoula veľmi vas prosím 🙏 tento miminkovnik bude pasovat na queridoo sportrex 2?

enoula
26. dec 2020

@grlu to neviem... Neviem ci je rozmerovo nejaku rozdiel medzi 1 a 2.. ved kupte a vratite, ked tak..

grlu
autor
26. dec 2020

@enoula len nasla som používaný miminkovnik. Aj tak ďakujem! 🙂

grlu
autor
26. dec 2020

@enoula prepáčte ze stále otravujem... Len by ma zaujímalo, ci ste dokupovali nejaku tycku k tomu miminkovniku?

enoula
26. dec 2020

@grlu nie, zavesil sa na take haciky, ktore su vo vnútri

grlu
autor
26. dec 2020

@enoula 👍ďakujem krásne, všetko dobre Vam prajem 🙂