Ahojte. Mam dve male deti. Starsia bude mat 3 a mladsia ma 14 mesiacov. Ked ideme na prechadzku tak mensia je v kociku, ale starsia este neprejde tolko po svojich. Rozmyslam, ze ci by bol prakticky cyklovozik pre dve deti namiesto kocika. Nedavala by som ho za bicykel. Da sa vyuzivat aj takto? Ma niekto skusenost? Pred tym som nosila mensiu v nosici, ale je velka, nevladzem ju :D Dakujem pekne.
da, akuratne budes na to potrebovat dost miesta...... lebo je to viac neskladne, kedze to budes pouzivat kazdy den, nebudes to skladat.
kamarati tak vozili
@yanka2828
Dcera ma Thule pre 2 deti. Vyuzivajú ho aj ako cyklovozik aj ako kocik, deti sa tam radi vozia, je to prakticke. Taky moj postreh - je to skor pre take utlejsie deti, hlavne v zime, ked su deti oblecene. Ked to davaju do auta, musia odmontovat kolesa a potom opat namontovat spat.
Deti maju teraz 2 a 3,5 roka a zatial sa tam vozia. Kedze byvaju na dedine, vyuzivaju ho dost casto.
Ale teda nasi maju okrem toho aj klasicky sportovy kocik so skejtom.
Ahoj,
Ja som takto fungovala tiez. Byvame na dedine a po vonku som chodila s cyklovozikom. Bolo to super, lebo som mohla takto ist na prechadzky aj v horsom pocasi- nevadil sneh, vietor, dazd…
Takisto sa tam vzdy zmestil aj nakup alebo deky, hracky a pod.
Vozik som mala len „na doma“, nikdy som ho neprevazala autom. Ak som potrebovala ist niekam mimo nasej dediny, mala som bazarovy surodenecky kocik, ktory sa zmestil a skladal do auta jednoduchsie ako cyklovozik.
@yanka2828 ja som objednala Elvent z nemecka obrovska spokojnost, deti to miluju. Mam dve deti podobny vek ako tvoje.