Cyklovozík a spánok v ňom

ninjah
10. aug 2022

Ahojte, mám skoro ročné dieťa a chcela by som si kúpiť cyklovozík,zatiaľ je to vo fáze rozhodovania keďže ceny majú, aké majú. Chcem sa spýtať či niekto mate taký vozík, či vám v ňom dieťa vie aj spať a ak áno, spí v sede alebo existujú aj polohovacie vozíky? Neviem si totiž predstaviť batoľa v helme ako spí v sede a chcela by som to využívať aj ako športový kočík ale ak by nebola možnosť polohovania bol by to problém keďže by sa tam dobre nevyspal. Ako hľadám tak hľadám ani thule nikde nemá napísanú možnosť polohovania a to si myslím že sú podľa všetkého asi naj výrobca cyklovozíkov ak sa nemýlim. Viete mi prosím niekto poradiť aké vozíky majú polohovanie, ak take existujú? Ďakujem krásne

zero_hero
10. aug 2022

Mame thule, najvyššiu radu a dá sa sklopiť. Mala tam normálne spávala bez problémov.

zafir01
10. aug 2022

@ninjah mam thule chariot cx, a zatiaľ používam miminovnik v ňom. Také dcérka sa vyspi. V tomto mojom sa sedadlo nedá polohivat, vo je snáď jeho jedine negatívum. No starší v ňom vedel zaspať aj tak... Ako v aute v sedačke

tinkavvv
10. aug 2022

@ninjah tiez mam thule sport, sedadlo sa da sklopit. Mala v pohode spi. Pri prvej dcere sme mali bez polohovania, ale ta tiez spala v pohode 🙂