Cyklosedačka Yepp Mini

monkalm
22. apr 2014

Ahojte. Uvažujem nad kúpou cyklosedačky dopredu. Uvažujem nad Yepp mini, ale rada by som poznala názor niekoho, kto ju už má, alebo ju má odskúšanú. Len sa obávam toho, že mi bude zavadzať to operadlo (teda, či nie je príliš vysoké).

mamusia
10. apr 2015

@monkalm ahoj,kupili ste ju?

monkalm
autor
11. apr 2015

@mamusia ahoj, nie. Nakoniec sme kúpili ibert sedačku. Mam ju vo fotoblogu a som veľmi spokojná 😊

stevulik
23. máj 2015

Ahojte, akurát sme kúpili Yepp mini a je super. Stupačky sadajú nastaviť, bezpečnostný pas je tiež ok a malému sa páci že sa drzí.Na bicykli ani necítiť pri riadení, že ju máte. Odporúčam!

petrofka
22. jún 2016

@monkalm preco ste nakoniec kupili ibert?

mamusia
22. jún 2016

@petrofka my sme kupili yepp mini. Je top!

petrofka
22. jún 2016

@mamusia mozes mi o nej povedat viac? V com je top? A medzi akymi ste sa rozhodovali?

monkalm
autor
25. jún 2016

@petrofka asi preto, lebo sa mi zda ze chrbtova opierka je nizsia ako u yepp mini a kedze sa cez nu naklanas dopredu, tak som volila ti nizsiu a dalsia vec, ze na iberte su nozicky chranene cele, lebo su v tych plastovych korytkach ci ako to nazvat. Ale pre starsiu mame teraz yepp maxi zadnu a malej sa v nej paci 😊

petrofka
26. jún 2016

@monkalm ibert sa uz neda nikde kupit. Uvazujeme nad thule ride along mini. Mne sa prave paci vysoka opierka 🙂 kvoli pohodliu ze sa ma kde opriet. Uvidime, co to bude zac, ked pride 🙂

petrofka
22. júl 2016

Takze nakoniec sme kupili qibbel sedacku prednu. Musim ju odoorucit, je perfektna! A ma aj dostatok prislusenstva a hlavne za rozumnu cenu.