Dobrý deň, uvažujeme nad kúpou cyklosedačky máme momentálne 9mesčné veľmi živé dieťa preto uvažujeme práve nad prednou sedačkou
do užšieho výberu postúpili weeride safefront a qibbel
neviem sa rozhodnúť čo bude lepšie pohodlnejšie aj pre dieťa aj pre rodiča prípadne poraďte aká sedačka by bola najvhodnejšia
prípadne sa chcem ešte spýtať ako je to s prilbami či to chcú mať vaše deti na hlave ..dosť sa obávam toho že si ju bude chcieť stále dávať dole a naťahovať
@tomezv Suhlasim s @zanazz, ze s vyberom sedackuy by som sa urcite poradila, velmi zalezi aj ako malicke deti mas. Co sa tyka prilby tak, to velmi zalezi od dietata, niektore ich chcu mat na hlavicke, ine ich absolutne neznesu. Jeden z mojich synov by aj zabudol, ze nieco na hlave ma, keby mu ju sama nedam dole, druhy zase moc nadseny nie je, ale vydrzi s nou. U mensich deti nie je problem, ze by sa hanbili za prilbu, to ma skor znama problem uz so skolakmi, hlavne s dievcatkom, ze ju nechce nosit. Urcite vsak vyber nepodcen, daj pozor aby sa detom hlavicka nepotila a zaroven aby bola dostatocne kvalitna a splnala ucel 🙂.
@daraca_k Ahoj ;). Preferovane znacky, ono v podstate teraz uz pre deti je dost velky vyber. Zalezi aku cenovu kategoriu hladas, aj ked pri detoch by som to nepodcenovala a urcite kupovala v specializovanych obchodoch a nie napr. v tescu, bez toho, aby som dobre nepoznala funkcnost a ochranu. Ale giro, cube, specialized, ctm a ceny su rozne. Tu CTm najdes aj za 13, ale aj za 30 eur.
@andreeblaho Ahojky 🙂. Jasne, mas pravdu pri detoch by som to nepodcenila urcite. Dakujem za tip. Dneska koncim skor v praci, tak vyzdvihnem malu zo skolky a pojdeme omrknut obchody, mozno aj nejake zlavicky vychytame.
Jasne urcite obehajte 🙂.. inak ty si hovorila, ze mas predskolacku vsak? Ja keby mam dievcatko, tak sa inak vyhram s tymi doplnkami. Mne sa strasne paci tato specializedka, ale netusim tu velkost. Podla popisu sa da prisposobit, ale neviem ci to nie je uz juniorska, kazdopadne ako inspiracia http://www.kaktusbike.sk/detske-juniorske-prilb...
@tomezv, Ahoj, neviem či už ste si niečo vybral, akurát možem poradit, že najlepšie sa zastavit v niektorom s cyklistických obchodov, kďe si kožeš všetko vyskúšať a poradiť sa s odborníkmi.
PS: deti pribličku samozrejme nechcú na hlavičke, preto je doležité vybrat aby dobre sedela a po jazde hneď dát dole 🙂