Prosim vás, máte niekto toto odrážadlo? Je kvalitné? Vyzera totiž ako kopia Strider ale cena polovičná, tak ma zaujíma či to nie je nejsky šmejd.Ďakujem
naozaj sa jedna o napodobeninu stareho Strideru ST-2. od tej doby prebehla znacna evolucia - ST2, ST3 az na dnesny SPORT a PRO.
najproblematickejsie na tomto modeli boli kolesa - ktore nemaju zapuzdrene loziska a gulocky sa zvykli vysypat a bolo po kolese. Ziadne rychloupinaky. A farba (kto vie akej kvality) iba striekana - neoskiera sa - odlupuje sa 🙂
@rubinka kupili ste ho nakoniec?
@activeone ale st2 nebola zla, ci? A skusali ste ho aj nazivo porovnat?
Máte skúsenosti niekto? Dakujem
@monika4991 my ho mame vyse roka a velka spokojnost 🙂 odporuuucam
@activeone odkial mate pls take info? My ho mame uz dlho - dokonca mame 2ks od abenys .jedno kupovane nove a druhe z druhej ruky len na donicenie na dedinu.. krpec ho teda nesetei...jazdi na nom kadetade... aj o zem uz hodil a nic... ziadna farba sa neodlupuje...kolesa sa nwrozpadli a jazdi aj po strku a poli 🙂 takze mozem povedat, ze velka spokojnost s nim... a iba zbytocne odradzate ludi...
@katka253111 ďakujem 🙂
ozaj to vyzerá ako strider, ale musím ti povedať že podľa mňa na strider len dajú nálepku a je to to isté všetko made in china. My sme mali to najlacnejšie kovové a vydržalo naozaj všetko takže z týchto drahších by som sa určite nebála, skôr by som sa bála plastových a drevených nech sú akokoľvek značkové, predsalen kov je kov.