Čo s kinder vajíčkami?

drobcek07
31. jan 2014

ahojte šikulky,poradte mi co s kinder vajickami 🙂 ? mame ich doma kopu a je mi ich luto vyhodit ...ak mate nejakee napady sem snimi 🙂

monhla
31. jan 2014

Pozri si albumy mamičiek. je tu aj skuoina Tvoríme s deťmi a pod. Tam je inšpirácií habadej 🙂

seemani
31. jan 2014

hmm zjesť? 😀

andelok
31. jan 2014

Neviem, ake mas velke dieta, ale ja sa chystam na sluchove pexeso...len nemam vajicka 🙂 Je to ako normalne pexeso, cize hladas rovnake pary, ale nie podla zraku, ale podla sluchu....cize dieta zahrka kazdym vajickom a hlada dve rovnake. Do dvoch mozes dat ryzu, do dvoch napr. kamienok, do dalsich dvoch fazulky...podla fantazie 🙂

seemani
31. jan 2014

Ok, predpokladám teda že si myslela hračky a nie vajíčka 😀
Na facebooku ja stránka darujem-vymením a je tam jedna baba (Andy Nika), má veľa pekných vecí na výmenu - bižutériu, šaty, kabelky, . a vymieňa aj za kinder hračky s vajíčok. Tak skús tam nakuknúť, možno sa ti podarí pekná výmena

luba28
31. jan 2014

@seemani mne sa zda,ze mysli ten zlty obal kde bola hracka,.... 🙂 🙂 🙂

drobcek07
autor
31. jan 2014

@andelok mam dcerku ,ktora ma 27 mesiacov ..to by asi nedopadlo ryza by bola vsade 🙂 ale inak je to dobry napad..vajicka mam od susedy vravela som jej , ze nech mi ich nechava nieco z nich urobime ,ale nic ma take nenapada :(

drobcek07
autor
31. jan 2014

@luba28 ano myslila ten obal vajicko nie hracku 🙂

darina1952
31. jan 2014

@drobcek07 ahoj, ja ich dávam do koša na triedený odpad - plasty....a keď triedim hračky z kinderiek tak niektoré tam tiež skončia, veď sú z plastu 😉

stellamaris
31. jan 2014

@drobcek07 tie obaly mozes pouzit napr.v kuchyni,ja do obalu davam nasekane bylinky a tie potom zamrazim😉 a pre dieta sa daju vyrabat z nich postavicky,niekde som ich videla,ale netusim,ako na ne.............

andelok
31. jan 2014

@drobcek07 Moja ma 25 mesiacov a myslim, ze by ju to bavilo...ony sa nedaju az tak lahko otvorit, sama ich niekedy musim so zubami 😉

evka_szabova
31. jan 2014

Tvorivé nápady sa dobre vyhľadávajú aj cez google obrázky - tam hneď vidíš výsledok. Skús napríklad tieto:

https://www.google.sk/search?q=kinder+surprise+...

https://www.google.sk/search?q=kinder+surprise+...

bialica
31. jan 2014

a čo tak vyrobiť nejaké zvieratká na štýl "gaštanových" pospájať ich špagátom, pomaľovať, alebo ja neviem čo 🙂ja som tie vajíčka použila na výplň do nožičiek pre háčkovanú bábiku 🙂 a aj "hudobný nástroj" sme si vyrobili 🙂

jumama
31. jan 2014

Ja som citala o jednom zberatelovi, co by rad hracky z vajicok ziskal, tak mozno by si ho potesila? 🙂... http://www.sashe.sk/gabo126/journal/mam-41-a-zb...

drobcek07
autor
31. jan 2014

@jumama nie ja sa nechcem zbavit hraciek🙂 ja som mala namysli obal z hraciek - vajicko 🙂)

janikes
1. feb 2014
sisassss
1. feb 2014

ak hracky tak mi ich nosime k detskej doktorke resp. zubarke a oni ich potom davaju detom za odmenu ze vydrzali osetrenie 🙂

staford
1. feb 2014

@drobcek07 ja som tu predala za 10€ min.týždeň su aj zberatelia na toto 😉

drobcek07
autor
1. feb 2014

@sisassss ja myslim obal znich

denyno
4. aug 2014

Ja som mala zo pár kinderpostavičiek a som sa rozhodla a začala som dcérke robiť zbierku a ked bude mať na to vek tak jej to podarujem, každé vajíčko som zvlášť zabalila do obalu a ked natrafím tak dokúpim, máme aj z tých starších, mne sa to veľmi páči, dúfam, že tým dcérku poteším 😀 😀

sseb
7. aug 2014

Ja by som ich odniesla k pediatričke. Keď bol môj syn po hospitalizácii a strašne sa bál pani doktorky, tá ho dostala úplatkami - hračkami z kinderiek. Dostala plnú krabicu od nejakého vyrasteného dieťaťa.

hermina_
7. aug 2014

@sseb to zvyknu vyuzivat pediatri, zubari a pod.
Ale otazka znela, co s vajickami - teda s tymi prazdnymi zltymi obalmi, kde boli hracky 🙂

karcika
22. aug 2014

zbierame..možno sa nam niečo zide..povymiename

mar3k
28. dec 2014

Zdravim damy ... ja tie zlte vajicka vyuzivam ba co viac skemram o ne kade chodim 🙂 ... avsak pre vas kludny spanok radsej nenapisem na co 😀 .. ak by ste ich vsak mali v akychkolvek vacsich ci mensich mnoztvach napiste mi mailosa na 1.bartos.marek@gmail.com a urcite vas od nich oslobodim a prezradim i k comu mi posluzia 😉 😉

ryusko
18. jan 2020

Kupim