Ahojte maminy, prosím Vás pekne o radu, čo ste kúpili svojim ratolestiam na Vianoce, narodeniny alebo len tak z lásky, čo im urobilo naozaj radosť ? Prosím o tipy na vianočné darčeky pre dvojročné dievčatko. Zatiaľ mám kúpené (a dobre ukryté🙂) knihy a lampicku s projektorom nočnej oblohy,ale tu som sa zasekla, hračky ju nezaujímajú a oblečenie nepoteší.... poraďteeee prosiiiim, ďakujem 🙂
@sofinkina_maminka ani kočiarik ju nezaujíma? malé slečny radi kocikuju ako ich maminky 🙂 ja si pamatám, že keď som dostala kočiarik bola som veelmi stastna 🙂 ale to bolo uz strasne davno :D... my mame syna a jemu sme tiez uz olecenie aj knizku kupili, planujeme mu kupit auticko, v ktorom sa on bude moct vozit a ovladanie bude pre rodica, lego duplo, odrazadlo - nad tým si nepremýšlala? keď má teraz 2 ročky tak cez leto by ste mohli využiť🙂
Čo tak tabuľu na kriedy a z druhej strany magnetky, detský klavír, detský notebook u nas to boli top hracky.
u nas to vyhrala v tomto veku jednoznacne detska kuchyna na hranie, ma ju uz 2 roky a stale neni dna, kedy by si tam nevarila, a to niekolkokrat za den ;)
Ja tiez rozmyslam co mojmu synovi ( 9 r) a nic ma nenapada mam vybratu uz jednu hru- Mario maker ale to je tak vsetko.Vy co kupujete pre 9 roc. ?
prva dcera mala 2,5r na vianoce a vtedy bol top obycajna baterka na svietenie a moja kabelka 😀 jo - a este stan s gulickami a tunelom 😀
Moj 7 rocny syn si prosi elektricku zubnu kefku😂tipicky chlap...umyt ale nenarobit sa pri tom😂
Ja som kupila krsniatku na 2.nar. hrackarsku registracnu pokladnu, hrava sa s tym casto. Skus to, alebo take nakupne vozicky s ovocim byvaju, deti bavi hrat sa na obchod
@sofinkina_maminka podla mna uz si jej kupila dost. ak ma babky a dalsiu rodinu, tak tam asi tiez dostane. peniazky odloz a vezmi ju do bazena sa vysantit
@sofinkina_maminka ak rada kresli tak urcite nejake farbicky a fixky, uz bude v takom veku ze si bude chciet kreslit a vymalovavat vymalovanky tak by som isla mozno aj takymto smerom alebo potom ta tabula s kriedami by podla mna bol tiez super darcek ktory by ju mohol potesit
rozne sady play dooh, ovocie na krajanie, puzzle, lego
U nas idu najviac rozne edukacne hracky, take tvorive, to sa vsetci pritom dobre odreagujeme. Odporucam sa na take tiez pozriet, napriklad na Bambino maju skvele. Napriklad sperkovnica a dostanes k nej rozne ozdoby a malovatka a s dcerkou to potom malujete a lepite. Este sa da pri nakupe usetrit napr http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/ ...a potom rozne oblecenie a obuv, vela krat v zlave maju aj za 2 eura topanocky
@sofinkina_maminka nasa dcerka dostala ako 2 rocna kuchynku s riadikmi, doteraz sa s nou denne hra. Okrem toho stale milujeme plastelinu so vselijakymi formickami. Babiku s kopou satociek a tablet na rozpravky
@henikav A aký tablet je to konkrétne? Normálny "dospelacky"?
@fadama podla zaujmov. moj rovnako stary-letia pokusy, takze napr. zostavovanie elektroobvodov (tento rok https://www.alza.sk/hracky/ein-o-elektrika-svet..., dolovanie mineralov, knihy, lupa, dalekohlad, mikroskop, svietiaci globus,... u nas zaujem aj o sport: stolny futbal, hokej, sportove pomocky, napr. peteca,... u nas potesi i vybraty motiv na postelnych oblieckach. 🙂 ale najrozumnejsie by bolo priamo od neho zistit, co by chcel. list jeziskovi?
@sofinkina_maminka ano normalny dospelacky, pozera na nom rozpravky vacsinou, ale musim dodat ze my dost vela cestujeme, takze vacsinou cestou, obcas doma vecer pred spanim
Moju dceru vzdy najviac potesia sportove potreby, kedze sa rada hybe. Takze od nas dostava vacsinou nieco na sport a od zvysku rodiny hracky. Dvojrocnu slecnu potesi dvojkolesove odrazadlo, pripadne maly bicyklik s pomocnymi kolieskami. Alebo detske lyze - take co sa zapinaju na topanky, klzak na sneh alebo boby na sankovanie. A este si spominam, ze v tomto veku na vianoce velmi bodovala taka knizka s klavirom, kde boli vianocne koledy. Spievali sme spolu cela rodina ;)
@lilke Vás dvojročný syn zostavuje obvody? :D
Jaaaj pardon, som si nevšimla, že ste reagovali na iný príspevok v diskusii. Už som sa potešila, že sa narodil nový Einstein :D
@sofinkina_maminka tak moja mala ma rada minnie,chcem jej kupit taky vlacik s nou a teplaciky. Rada so starsou spieva a tancuje,takze spolu dostanu dvojity mikrofon. Min.rok dostala odrazadlo-motorku,teraz jej chcem toho gumeneho konika na skakanie..a tu lampicku-korytnacku sa chystam aj ja kupit 🙂