Ahojte maminky. Mám čerstvo štvorročnu dcérku a doteraz sme používali na spúšťanie sanky , že som si sadla s ňou a tak sme sa sankovali 🙂 Ale kedže som dnes zistila pri tom , že nevládzem 😀 (čoskoro pribudne sestrička) tak rozmýšľam že jej kúpim niečo "lepšie". Prosím , čo používaju vaše deti na spúšťanie? Môžte aj foto prihodiť.
Ďakujem 💕
Klzak a boby
Nasa mala vlani vyse 2 rokov. Otecko ju siel pustat na vlek, kde je vyclenena draha pre sane.Mna skoro vyrucilo ked mi poslal video😀. Dve baby na bobach jeden otec roka ich pustil z hora a druhy ich dole chytal🤣🤣🤣. Na mensom kopceku nemala problem aj sama ist
tak moja lieta na klzáku a boboch
Však normálne boby. Sú ľahké, dieťa si ich samé vytiahne hore kopcom, ľahko sa ovládajú
Lopatu sme pouzivali ked este nevedel "soferovat"
Nech si ťahá hore sama. Boby sú ľahšie ako sánky. Poprípade lopata alebo kus igelitu.
Klzak a boby, sane moze len so mnou 🙂
lopaty nas bavia viac ako sanky/boby 🙂
Klasicke ceske boby za 20e, klzak, sanky...to maju moji na vyber. Na dlhom svahu su naj sanky, lebo na boboch mali sneh na tvari. Ale na kratke svahy boby.
Prosím ake lopaty myslíte?
Mame boby zo sportisima. Syn ale v 4 rokich uz dotiahol na saniach nohami na zem, takze na nich jazdil sam. Dovtedy jazdil sam na bobach. Sprvu sme fungovali presne ako si pisala - jeden zhora pustil, druhy dolu chytal. Kym nevedel brzdit a soferovat 😀
Taketo starsie deti jednoznacne boby. Mame sane, tanier, snowboard, klzak, ale z bobov ich nedostanem 😀 aj v lete z kopy strkopiesku 😀 uz sme si s muzom objednali boby pre dospelych, nech sa mozme vsetci bobovat 🙂 a napriklad teraz co u nas napadlo nic po tom snehu cerstvom ani neslo len tie boby. Tie idu ozaj na akomkolvek snehu.
A boby pre deti mame klasiku Sulov Extreme, a zazrak co vsetko prezili. Pre dospelych sme kupovali z Decathlonu.
Tieto boby su top co si dala fotku, pouzivaju nasi obaja uz od 4rokov,mame ich z dracika alebo alltoys uz neviem 🙂
Úplne najobyčajnejšie boby
@ptvw toto je moje detstvo, do dnes si pamätám, ako sme si starkou čakali hodinu pred hračkárstvom kým ho otvorili aby mi kúpila lopatku na sankovanie. Mám ju do dnes. Ešte minulý rok som sa na nej po zotmení spúštala na malom kopčeku na sídlisku 🙈🤣. Mám ju už minimálne 20 rokov, ak nie aj viac.
Moje aj na sacku sa budu. ;D Ale ako spominali,ked maju chut a radost z toho,proste idu.
Malá má 4 roky, máme sánky, ale samú by som ju na ne nepúšťala....Kúpili sme boby, čo mi príde lepšie a bezpečnejšie😊Alebo lopár ako už spomínali, ale viac ich bavia boby😊
A sama nemôže sedieť na saniach?