To závisí aj od dieťatka. Nie každé zaujíma to isté čo ostatné. Tiež mám dcéru v tomto veku. Takže určite niečo na oblečenie - možno teplákovú súpravu, alebo tričká - ešte nemám nič, ale uvidím čo ma osloví. No a hračky musia byť. Takže určite knihu, hračky ktoré svietia, blikajú - dcéra je hluchá, a bábiku. Ešte staršie dcéry dostali v tomto veku - korčule, bicyklel, kolobežku, ak je zručnejsía tak aj korálky ktoré sa navliekajú. Jednu dcéru to zaujalo, ďalšiu nie. Je to individuálne....
@dadka014 od pondelka maju napr v lidli za 5,99 knihu s puzzle, uz take doma mame a bavi ju to. Je tp kniha a na kazdej strane je puzzle 12ks a je tam pat stran. U na bude aj ako kazdorocne nejake lego friends.
To závisí aj od dieťatka. Nie každé zaujíma to isté čo ostatné. Tiež mám dcéru v tomto veku. Takže určite niečo na oblečenie - možno teplákovú súpravu, alebo tričká - ešte nemám nič, ale uvidím čo ma osloví.
No a hračky musia byť. Takže určite knihu, hračky ktoré svietia, blikajú - dcéra je hluchá, a bábiku.
Ešte staršie dcéry dostali v tomto veku - korčule, bicyklel, kolobežku, ak je zručnejsía tak aj korálky ktoré sa navliekajú. Jednu dcéru to zaujalo, ďalšiu nie. Je to individuálne....